2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حالت خوب نیس عزیزممم؟؟

اصلا حس مادربودن ندارم بااینکه بچه دوس دارم ولی همش گریه میکنم میترسم پشیمون شم میترسم زندگی سخت شه ،میترسم محدودشم حتی باورت میشه حسادتم میکنم اگه شوهرم اندازه ی قدیم بهم محبت نکنه وقتشو همش بزاره مای بچه ..

میدونم عجیبه ولی نمیدونم چرااینجوری شدم

اصلا حس مادربودن ندارم بااینکه بچه دوس دارم ولی همش گریه میکنم میترسم پشیمون شم میترسم زندگی سخت شه ...

منم اولش که فهمیدم گریه می کردم اصلا حس خوبی نداشتم اما الان می شینیم با خودم صحبت می کنم میگم خدا چقد منو و همسرمو دوس داشته این کوچولو رو سر راهمون قرار داده انشاءالله بتونم مادر خوبی باشم ولی می دونم نمیشم به این فک کن خیلیاااا حسرت این حس رو دارن و خداروشکر کن

قربونت ایشالا یکم افسرده شدم فکرکنم بایدبرم مشاوره

نشی که عه چرا آخه آره اینم فکر خوبیه با مشاور صحبت کن ولی هر آدمی بهترین مشاور خودشه سعی کن خودت به خودت کمک کنی