هروقت میام نی نی سایت تاپیکای منفی رو میخونم یا هروقت میرم اینستا هر مطلب یا کامنتی درمورد خیانت میبینم. بعضیا اینقدر بد میگن از ازدواج توی کامنتا که منم زده میشم. یعنی جوری شده که حس میکنم اصن مرد خوب و متعهد وجود نداره😐. بیاید منو دلداری بدید خواهشا😞
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا فضاش خیلی بده ولی خب ادما از گرفتاریاشون معمولا میگن تا خوشحالیاشون چه مرد چه زن هم خوبش هست هم بدش الان مشکل اینه که قبح شکنی شده به طور واضح خیانت میکنن ولی همیشه ادمای خوبم هستن به خودت تلفین کن که یه همسر وفادار و خوب گیرت میاو از خدا هم بخواه من خودم با کسی نیستم چون میخوام روم باشه از خدا کسیو بخوام که هم گذشتش هم حالش که با منه فقط مال من باشه
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
من 22 سالمه از ازدواج هم میترسم کلا از مردا بدم میاد میترسم ازدواج کنم طرف خیانت کنه دروغ بگه اخلاق بد داشته باشه بد دهن باشه با خانوادش نسازم از اون مهم تر طاقت دوری خانوادم ندارم دیوونه میشم من تک دخترم واقعا تا حدودی لوسم
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟