2777
2789
عنوان

بچها بیایید سوالم مهمه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 61 پست
نفس کن میاری؟

نه دوست عزیز تو دم و بازدم مشکلی ندارم خداروشکر 

منظورم اینه نفس عمیق که میکشم مثلا بار اول خیلی راحت از ته دل ریه هامو از هوا پر میکنم بار دوم وسوم هم میکشما ولی مثه اول نیس نمیدونم منظورمو رسوندم یانه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی اعصابم بهم میریزه اینطوریم انگار نفسم میگیره

اره دقیقا میشه بگی چجوری

تو دم بازدم مشکل داری یا نفس عمیق 

بالاتر توضیح دادم ممنون میشم بگی اون مدلی هستی یا نه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

رازیانه با داروی کاشم بخورید دارویی در روایات هست

من به یک فرد سیگاری که نفس تنگی داشت دادم خورد خیلی خوب شد

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
خب طبیعیه دیگه برای بار دوم و سوم ریه قدرت قبلو نداره  میترسی یعنی کرونا داشته باشی

نه میخام بدونم برا شماهام عادیه یا نه

رازیانه با داروی کاشم بخورید دارویی در روایات هست من به یک فرد سیگاری که نفس تنگی داشت دادم خورد خی ...

جدی؟

کاشم چیه میشه یکم راجبش بگی ممنونم

ببین فوت که میکنی برای دفعه چهارم هم به اون نقطه میرسه

یعنی خوبه؟

ببخشید متوجه نشدم

منم یه مدت اینجوری بودم فکر میکردم دست خودم نیست ولی وقتی بیشتر بهش توجه کنی بیشتر میشه تیک تنفسی می ...

اره دقیقا شمام فقط اولین بار میتونستی؟

بنظر شما عادیه یا نه 

نه میخام بدونم برا شماهام عادیه یا نه

ببین من وقتی نفسمو حبس میکنم اولین بار راحت تر از دومین باره یعنی دفعه های بعد سختر نفسمو نگه میدارم 

در مورد اینکه ریه کامل از هوا پر میشه والا نمیدونم جون راستش نمیفهمم ریه ام چقد پر میشه ولی فک کنم کامل پر میشع دیگع

دقیقا چجوری نمیتونی ریه تو پر هوا کنی انگال یه چیزی مزاحم میشه راه مری تو بند اورده یا قلبت درد می ...

نه عزیزم دکتر رفتم خدارو هزار مرتبه شکر نرماله

ببین اینجوری

نه دوست عزیز تو دم و بازدم مشکلی ندارم خداروشکر 

منظورم اینه نفس عمیق که میکشم مثلا بار اول خیلی راحت از ته دل ریه هامو از هوا پر میکنم بار دوم وسوم هم میکشما ولی مثه اول نیس نمیدونم منظورمو رسوندم یانه

جدی؟ کاشم چیه میشه یکم راجبش بگی ممنونم

دارویی هست که در روایات آمده بله عزیزم جدا گفتم   

محتویاتشو نمیدونم خریده بودم 

ولی خودمم با یه داروی دیگه به اسم هاضوم که اون همه در روایت از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) آمده مشکل معده ی شدیدم حل شد. 

البته فکر کنم داروی جامع امام رضا علیه السلام بود با جوشانده رازیانه 

ببخشید آخه برای خیلی وقت پیش هست

میخوای محتویات دارو رو برات پیدا کنم؟

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷