2777
2789

سلام دوستان گلم

⭕️مخالفین عزیز به احترام دوستان بحث نکنن 🙏⭕️

من این دعاهارو از کانالها و جاهای مختلف و اشخاص مختلف شنیدم و دیدم . ( خودم که خیلی وفته متاهلم برای دخترم هم هنوز وقتش نشده و استفاده نکردم ☺ )

شما دوستان هم که تجاربی دارید با از جای معتبر موردی دیدید یا شنیدید  اینجا در اختیار دوستان بزارید .

سپاسگزارم 🙏🙏🌹🌹

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍂🌺🍃

✅  خانمی میگفت چله سوره فتح گرفته بود.

✅  بکی دیگه سوره جاثیه رو نوشته بود تو شیشه دربسته گذاسته بود و تو باغچه دفن کرده بود البته میگفت میشه جای تاریک هم بزاری.مثلا داخل چمدون یا کابینت یا کمدی که معمولا استفاده نمیشه

✅  یه خانمی هم گفت یکماه سوره رعد رو خونده

✅  یکی هم میگفت سوره طه رو خونده ولی نگفت چند مدت احتمالا چله بوده

✅  حدیث هم داریم سوره احزاب رو بنویس تو شیشه یا کوزه دربسته بزاری در یه جای مرتفع بزاری که سرش هم نری مثلا بالای کمد دیواری  اینا هم برا ازدواج خوبن .

🔴🔴از شرایط نوشتن دعا هم شنیدم که بهتره باوضو و لباس تمیز باشید ،رو به قبله ، روی کاغذ بدون خط باشه ، اگه با  مخلوط زعفرون و گلاب و قلم نی باشه  بهتره ولی نبود با خودکار  مشکی نو و تازه .

سعی کنید نوشتن در روزها و ساعتهای قمر درعقرب نباشه ( داخل خیلی از کانالها ساعات سعد و نحس رو نوشته )

و البته قطعا همه ی اینا باید درکنار این باشه که دختر خانم بیرون هم دیده بشه و روابط اجتماعیش هم در حد عرف خوب باشه 🍀🍀

انشالله خیلی زود شرایط ازدواج خوب بهمراه عاقبت بخیری نصیب همه آرزومندان بشه 🙏🙏🙏

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله همه ی جونهای دم بخت یه ازدواج خوب داشته باشن❤

الهی آمین 🙏🙏🌹🌺

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
یکی ک همش تو خونهست و جایی نداره ک بره چیکار کنه؟از قضا تک فرزند هم باشه.کسی میدونه؟

به بهانه خرید کردن ، پارک رفتن ، بازار رفتن ، کلاس ورزشی , کلاس هنری و ..و...

من کلی خواستگارداشتم خیلیاشون هی من ندیده بودن فقط چون پدرم ادم خوب وسرشناسی بود همه سر دختراش جنگ میکردن ولی هیچکدوم ازاوناخواستگارااونی نبودکه من میخام ۴۰ روز نمازحضرت رسول ونمازجعفر ونمازی که منسوب به حضرت علی بود همزمان خوندم طوریکه وقتی نمازحضرت رسول تموم میشدفک میکردم روابرام بشدت ارامش میداد تا خدا همسرمو بهم دادباورکنیدبهترین همسردنیاست همه خوبیهای دنیاروداره همشوازبرکت این نمازها میدونم ی ایه هم توقران هست که توقنوت نمازم میگفتم

من کلی خواستگارداشتم خیلیاشون هی من ندیده بودن فقط چون پدرم ادم خوب وسرشناسی بود همه سر دختراش جنگ م ...

ممنون که تجربه تو در اختیار دوستان میزاری 🙏🙏

میشه درمورد نمازهایی که گفتی یه توضیح کوچولو بدی 

🌸🍃🌸🍃

🌸

#جهت_ازدواج_جوانان

🌸✨آیت الله بهجت ره ؛

جوانانی که وقت ازدواج آنان فرارسیده و همسر دلخواه شان پیدا نشده آیه؛

《رَبَّنَا هَب لَنَا مِنْ أَزْوَجِنَا وَ ذُرِّیَّتِنَا قُرَّةَ أَعْینٍ وَ اجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَاماً》

را بسیار بخوانید✨

🦋 توی قنوت خونده بشه بهتره 🦋

🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸

ممنون که تجربه تو در اختیار دوستان میزاری 🙏🙏 میشه درمورد نمازهایی که گفتی یه توضیح کوچولو بدی&nbs ...

نماز حضرت رسول ونماز جعفر طیار توی مفاتیح هست نمازحضرت علی هم دو رکعت هست درهر دو رکعت بعدازحمد سوره یس میخونی وبعدازاینکه نمازتموم شد ۱۰۰ تا الحمدلله میگی (من الحمدلله توسجده میگفتم)بعد ی دعای زیبا واسه طلب همسرداره دعارو واستون بامعنی میزارم خیلی زیباست

اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَهً صَالِحَهً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَی أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُکَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا قَسَمْتَ لِی.

فَمَنْ فَعَلَ ذَلِکَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا سَأَلَ ثُمَّ إِذَا زُفَّتْ إِلَیْهِ وَ دَخَلَتْ عَلَیْهِ فَلْیُصَلِّ رَکْعَتَیْنِ ثُمَّ لْیَمْسَحْ یَدَهُ عَلَی نَاصِیَتِهَا وَ لْیَقُلِ:اللَّهُمَّ بَارِکْ لِی فِی أَهْلِی وَ بَارِکْ لَهَا فِیَّ وَ مَا جَمَعْتَ بَیْنَنَا فَاجْمَعْ بَیْنَنَا فِی خَیْرٍ وَ یُمْنٍ وَ بَرَکَهٍ وَ إِنْ جَعَلْتَهَا فُرْقَهً فَاجْعَلْهَا فُرْقَهً إِلَی خَیْر

ترجمه دعا: 
پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَهً صَالِحَهً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْت ...

خیلی لطف کردی 😘😘🙏🙏

ی دختر ۱۹ساله ک خاستگار درستی نداره کسیم ک هست فامیل مادر بدشن چی چیکار کنه ؟

چیکار کنه غریبه باشن؟

خانوادم اذیتم میکنن دعا کنید برام محتاجم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یکی دوسال دیگع بمونم فرار میکنم یا کشته میشم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون