2777
2789
عنوان

کیا بچه بیش فعال دارن؟

145 بازدید | 23 پست

خانوما علائمش چیه خیلی میترسم پسرم بیش فعال باشه😔😭😢 یساعته دارم گریه میکنم از دستش .اصلا یجا نمیشینه فقط روزی یکی دوساعت که میخواد کارتون ببینه یا بخوابه یجا بند میشه همش درحال خرابکاریه همش میریزه میپاشه اصلا حرف گوش نمیده همش باهام لج میکنه فش میده دیگه موندم چیکار کنم اخه کجای کارم اشتباه بود ...البته خیلی دراین حد شیطون نبود ازوقتی بچه دومم دنیااومد بدتر شده 4سالشه...توروخدا راهنماییم کنین کجا ببرمش چیکارکنم دیگه خسته شدم خیلی خستمممم

پسرم یک سالو نیمشه هم اشک منو هم اشک شوهرمو هم اشک مامانمو دراورده :)

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله با علائمی که تو شوهرم میبینم شک ندارم بیش فعاله

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4771304/من-مادرم-مادر-کودک-بیش-فعال?page=1

بیا عزیزم اینجا 

همتون خواهش میکنم بیاید 

فقط برای یک بار این تاپیک بخونید

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پسرم یک سالو نیمشه هم اشک منو هم اشک شوهرمو هم اشک مامانمو دراورده :)

دیگه همه ازمون فرارین مامانمو اینقد کتک میزنه الان گف دیگه نیاین اینجا پسرت خیلی اذیتمون میکنه

اشک خودت چی؟تو فقط نگاه میکنی🤔

خودمو که اول گفتم. امروز فرداس دومی هم بیاد باهم بسیج شن نابودم کنن. اسم کابریمو باید بکنم مامان دو ویرانگر

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
خودمو که اول گفتم. امروز فرداس دومی هم بیاد باهم بسیج شن نابودم کنن. اسم کابریمو باید بکنم مامان دو ...

خدا واست حفظشون کنه خودتوندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
اشک خودت چی؟تو فقط نگاه میکنی🤔

من همش سعی میکنم خونسردیمو حفظ کنم ب زور خودمو نگه میدارم چون واقعا زیربار اینهمه مشکلات و دوتا بچه و یه خونه و شوهر وحرفای مادرشوهری له شدم .ولی اطرافیان تحریکم میکنن ک باید بزنی چرا هیچی نمیگی تا نزنمش دل بقیه خنک نمیشه 

من همش سعی میکنم خونسردیمو حفظ کنم ب زور خودمو نگه میدارم چون واقعا زیربار اینهمه مشکلات و دوت ...

شما بچه رو بزنی دل بقیه خنک بشه؟

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟

به بچه ی دوم حسودی میکنه و کاملا طبیعیه . برای جلب توجه اینکارا رو میکنه

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
شما بچه رو بزنی دل بقیه خنک بشه؟

اره خواهرام مادرم  تا بچه رو ب کتک ندن ولم نمیکنن همش میگن تو بیخیالی تو هیچی نمیگی تا میگم میگم نزنی درس نمیشه اینقد رو اعصابم راه میرن تا میزنمش بعد ادای دلسوزهارو درمیارن