2777
2789
عنوان

بحث داغ بورس

240 بازدید | 35 پست

یادمه چندسال پیش میگفتن باید بلدکار باشی وارد بورس بشی الان ک روز ب روز داره گرونی وتورم بیداد میکنه جناب کلییییید ساز اصرار دارن همه مردم وارد بورس بشن تا جیب خودش پر پول و جیب مردم خالی بشه درعین حال سرگرم سود و ضرر بورس بشن و گرونی یادشون بره،عنش در میاد ب زودی😑😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال  ساله بورسه 

ما که کلی سود کردیم الحمدلله

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
مردم بخونن خودشون پدر من پنجاه خورده ای سالشه رفت کلاسهای بورس هرروز کلی جزوه و کتاب میخونه پولش رو ...

همین دیگه اگه یاد بگیرن اره ن ک خودشونو بدبخت کنن بخدا دلم میسوزه

منم همینو میگم ولی چه فایده که باور نمیکنن اینا بزارن تو بورس ما میزاریم تو زمین و ملک و طلا انشاالله که پیش بینی مارغلط باشه و بورسیا پر سود باشن ولی دور ما هر چی پولداره ریسک نکرده بزاره تو بورس فعلا بورس شده برا قشر ضعیف جامعه و متوسط 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩