2777
2789
عنوان

پسرخواهرم میخواد عروسی بگیره

311 بازدید | 27 پست

هر چی گفتیم نه حرف خودشونو زدن که عروس میخواد بره سر خونش من گفتم من نمیام ولی مادر پدرم خیلی مسنن نمیدونم با کدوم عقلی میخوان برن عروسی 

کاربرای آقا ریپلایم نکنین تو تاپیکامم نیاید مرسی اه 

عروسی مختصر بگیرن ما با بیست نفر گرفتبم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس خانما یکم دندون رو جیگر بذارین این همه عجله برای جیه همه از کرونا میترسیم عروسیاتون زهر مارمون میشه تو رو خدا قبل عروسی گرفتن به مردمم فکر کنین

کاربرای آقا ریپلایم نکنین تو تاپیکامم نیاید مرسی اه 

یکی از اشناهای ما هم میخواد عروسی بگیره هیچ کدوممون نمیریم..

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

والا واسه اینجور عروس و دامادا ادم دلش نمیخواد ارزوی خوشبختی کنه با این عقلشون ،البته ببخشیدا اسی من حرفم با همه اونایی ک وضعیتو میبینن ولی بازم کار خودشونو میکنن ن فقط مورد شما😐🎈

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏