2777
2789
عنوان

دکتر طب سنتی برای بچه ها

993 بازدید | 7 پست

سلام مامیای گل و دوس داشتنی 

کسی تو مشهد دکتر خدب و عالی طب سنتی میشناسه؟ برا بچم میخوام 8 ماه و نیمشه

ممنون میشم اگه میشناسی شماره مطبشونو بگین یا ادرسشوون؟ نوبتاشونم اگه میدونین چجوریه بگین اوه هم شماره دارین بگین خودم تماس میگیرم ادرسو نوبتاشو میپرسم یه دنیا ممنون میشم ازتون

❤️❤️❤️

عزیزم زیر ۲ سال سن بسیار حساسی هست

داروها و روش های سنتی نتایج بالینی ندارن و عوارض جانبی اونها معلوم نیست

خیلی مراقب باشید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میتونم بپرسم برا چه مشکلی میخوایید؟ یک دکتر عنبیه شناسی طب سنتی میشناسم که بچه هارو هم میبینه ...

عزیزم قدش کمه؟ 8 ماه و نیمشه قدش 66

برا تغذیه و حجامت میگم ببینم چجوریه

عزیزم زیر ۲ سال سن بسیار حساسی هست داروها و روش های سنتی نتایج بالینی ندارن و عوارض جانبی اونها معل ...

اخه میگن از 4 ماهگی بچه ها حجامت شن رو قدشون خیلی تاثیر داره.. منم میگم یه دکتر خوب که دیگه الکسی نباشه بچم طوریش بشه دیگه اونم با تشخیص دکتر اگه لازم باشه. 

عزیزم قدش کمه؟ 8 ماه و نیمشه قدش 66 برا تغذیه و حجامت میگم ببینم چجوریه

این دکتری که من میگم از رو عنبیه چشم نگاه میکنه و میگه مشکلاتو 

چون سن بچتون کمه یک پیام بدید بهش ببینید میبینه بچه اینقدری رو بعد ادرس بگیرید ببرید

@Ze_Amirfakhrian

این ای دی تلگرامشه اول پیام بدید