2777
2789
عنوان

از دست همچین شوهری باید چیکار کرد

233 بازدید | 26 پست

خودمون تو خرج خودمون موندیم هنوز حتی وسایل برقی هم نداریم تا خرخره زیر بار قرضیم بش میگم بچه دار شیم دلم بچه میخاد میگه پول ندارم بذار برم یه کار درست حسابی بگیرم بعد

اونوقت شوهرم برمیداره به داداش کوچیکش قول میده واست گوشی میخرم 

این گوشی ک دست منه مال شوهرم بوده باهم گوشیامون رو عوض کردیم بردار شوهرم گیر داد بش گوشی قبلیتو میخوام باهاش بازی کنم . اخه تو اگه پول داری بیا بزن ب زخم زندگیمون به خاطر این عصبانی شدم چون میدونم اینکارو انجام میده خیلی خرج خانوادش میکنه با اینک خانوادش پولدارن وضعشون توپه بازم از شوهرم میگیرن همین چند وخت پیش پدرشوهرم برا جاریم و بردارشوهرم گوشی گرفت خوب واسه اینم بگیره دیگه . چیکار کنم شوهرم یکم به فکر زندگیمون باشه اصلا بهش اعتماد ندارم همش حس میکنم یه هوو دارم که دارم از سفره ما میزنه برای یکی دیگه اینجوری حتی دلم نمیاد پس انداز کنم بگم من از خودم بزنم میره واسه خانوادش میخره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بچه دار نشید 

شرایط مملکتو ببین 

شما هم که از نظر مالی مشکل دارید

از نظر روابط خانوادگی هم مشکل دارید

دنیارو کرونا گرفته

چ اصراری داری ب بچه 

نکن خواهرم بذار شرایط جور بشه هم مالی هم خانوادگی بعد

ايشالا درمان سرطان كشف بشه