2777
2789
عنوان

از دست همچین شوهری باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست

ازش خرجی بیشتر بگیر .واسه لباس و لوازم ارایش و ...

و پسنداز برای خودت و روز سختی الانم اگ میدونی پول گوشی داره .مخشو بزن برات طلا بگیره .

دسش خالی بشه گوشی بمونه واسه پدرشوهر اینا.

طلا میشه پسنداز زندگیتون

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
اگه وضع مالیتون زیاد خوب نیست به نظرم بچه دارنشو بزار به ی ثبات مالی برسید بعد که دیگه استرس مالی رو ...

میخوام بچه دار شم که ب فکر ما باشه به فکر ایندمون انقد بریز بپاش خانوادش نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بچه دار شم که ب فکر ما باشه به فکر ایندمون انقد بریز بپاش خانوادش نکنه

بچه خودش کلی هزینه داره.3سالش بشه 3چرخه مییخواد.

4سالش بشه تبلت میخواد .بعد فلان اسبابی ک فلانی داره من ندارم.

وقتی ام مدرسه بره فلان مسافرت .

دیگه نمیرسی وسیله برقیاتو بگیری یا پس انداز کنی .

مگه اینکه بتونی خانواده شوهرتو تو خرج بندازی برا بچه.اونا کمک کنن تو مخارج اگ نکردن ب روی شوهرت بیاری و اونم کمتر کمک کنه بهشون

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

مایه دامادداریم همینه،نه خونه داره ن ی ماشین خوب ،ن ی شغل درست وحسابی بعد اونوقت میخواد نصف دیه داداششوبده داداشه هم وضعش توپه خسیسه هی ازاین واون میکنه،خواهرم روانی شده ازدستش دیگ،اون یکی خواهرم گف تامیتونی خودت خرج کن وهرچی میخوای بگیر،اینطوری دیگ چیزی نمیمونه ک بخواد ولخرجی کنه ،ولخرجی هم اگ کردزورت نمیگیره

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
خب پس ما کی پس انداز کنیم برای اینده مون🙁

این الان ۳۸سالشه هیچی نداره،باباشم هنوز خونه نداره،انقدبی برنامه اس،خواهرم خییییلی اهل پس اندازه اما این عنتری نه،دوماد ما ک هیچی نمیشه ب همه هم ثابت شده ،جالبیش اینه فک میکنه۱۸سالشه وهنوزوقت داره😐ولی شما شوهرت بهتره(چون هیچکس ب پای این ننگی نمیرسه😂)گولش بزن طلا بگیر پس انداز کن و خلاصه ی کاری کن،امروز ی خانومی تاپیک زده بود خریدای خونه روپدرشوهرم انجام میده ،همه بچه هاشو خریداشو انجام میداده،😭والا ازما نکنن مانخواستیم خیری برسونن

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃