2777
2789
عنوان

كم كاري تيروييد بياييييييد

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 42 پست
بهتر پرکاریه‌ک  

ا

میخوام اصلا کم‌کار نشه چکار کنم؟؟؟فعلا نشد ه در مرزه

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما کم‌کاری  عوارض چیه؟؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
باز بالا پایین میشه بنظر من تحت نظر باش چون تیرویید روی بچه عوارضشو نشون بده من الان ۳ ساله دارو مصر ...

نه من همیشه ۲بود الان چون باردارم دکتر گفت ماله بلرداریه دیگه ازمایشم ندادم فک کنم باید بدم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

لایکم‌ کنید  لطفااا🙏🙏🙏🙏

من نصف قرص میخوردم جمعه ها تعطیل. رفتم دکتر گف کم کاریت نرماله ولی باید ادامه بدی موقع بارداری مشکلی ایجاد نشه . قرص رو افزایش داد یدونه کرد   

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

منم تیرویید گرفتم رو 9بود دکتر گفت روزی نصفي تیروکسین 100میکروگرم بخورم بعد دوماه برم آزمایش الان رفتم شده بود 3.67داره میاد پایین فردا ن بن دارم برم دوز قرص هامو عوض کنه 

اگه طبعتون سرده. گرمی بخورید. گوشت گاوی ممنوعه. گوشت گوسفند بخور. لبنیات گاوی محدود به ویژه در وعده صبحانه. میوه اای گرم بخورید. بعد میوه آب نخور. اب سرد نخور. به جای سالاد بهتره سبزی خوردن بهوری. بهتر میشی. 

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
اگه طبعتون سرده. گرمی بخورید. گوشت گاوی ممنوعه. گوشت گوسفند بخور. لبنیات گاوی محدود به ویژه در وعده ...

طبع سرد چه علائمی داره؟؟؟؟