2777
2789
عنوان

برای القای درد زایمان چی کار کنم ؟

1544 بازدید | 23 پست

سلام خانما من ۳۹ هفته و ۴ روزم ولی هرکاری میکنم درد زایمان ندارم پیاده روی میکنم میرقصم حسابی ورزش میکنم اسکات میرم نزدیکی هم دارم کلی هم پله میرم میام اماا هیچچچچچ خبری از درد زایمان نیست 😭😭😭😭😭 تورو خدا راهنماییم کنید دیگ باید چی کار کنم؟؟؟

خدایا خودت همه فرشته های قشنگ رو در پناه خودت حفظ کن ...❤️🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب عزیزم منتظرباش تا وقتش برسه

یعنی ب وقتش میاد؟ وقتی این همه فعالیت دارم نمیاد میترسم اخر بستری بشم 

فقط استراحت کن الان نهایت میری امپول فشار میزنن رااحت زایمان میکنی ولی میگن اگه ی مدتی با نوک سینه ور بری دردت شروع میشه روغن کرچک هم خوبه..منم همه ی این کارارو کردم‌ولی دردم نمیگرفت انقد شربت زعفرون و کاچی مادرشوهرم برام درست میکرد ک بخورم دردم بگیره ولی عین خیالمم نبود تا چهل هفته و سه روز ..بزور چار پنج تا امپول فشار زایمان کردم 

عزیزم وقتت نشده عجله ی چته

اخه با این همه فعالیت نمیادش نکنه اصلا دردم نگیره برم بیمارستان همه رو مسخره خودم کردم هرروز هی همه منتظرن شوهرم بیچاره دو هفته هی گوش ب زنگ درست درمون سرکار نمیره 😭 خودمم دیگ استرس دیوونم کرده هی حساس شدم  رو حرکاتش 

فقط استراحت کن الان نهایت میری امپول فشار میزنن رااحت زایمان میکنی ولی میگن اگه ی مدتی با نوک سینه و ...

فکرکنم منم همین میشم اخرش انقدر فعالیت دارم ولی هیچی ب هیچی روغن کرچک هم روزی سه بار ی قاشق میخورم 😭

اخه با این همه فعالیت نمیادش نکنه اصلا دردم نگیره برم بیمارستان همه رو مسخره خودم کردم هرروز هی همه ...

نترس عزیزم امروز فردا دیگه دردت میگیره عجله نکن نمیشه ک به زور بیاریش دنیا

کــوردکرمانشاه👑💪