سلام دوستان من این ماه برا بارداری اقدام کردم روز ۱۲پری سمت چپ شکمم دردمیکردو تیر میکشید فقط ی روز درد داشتم باز الان ۱۰ روز مونده ب موعد پریم گاهی سمت چپ شکمم تیر میکشه تازه این ماه لتروزول و مدروکسی پروژسترونم مصرف کردم بنظرتون میتونه علائم بارداری باشه ؟
وقتی اقدام به بارداری میکنیم خیلی از علائم اینشکلی پیش میان. یه عده میگن بدن داره خودشو آماده ی بارداری میکنه. احتمال اینکه عاائم بارداری باشه از روز ۱۲ خودشو نشون نمیده. آحرای دوره دنبال علائم باش. تازه هیچ وقت دلتو به هلائم خوش نکن. منتظر بیلیچک باش😘
افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همهی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi