2777
2789

سلام دوستان من این ماه برا بارداری اقدام کردم روز ۱۲پری سمت چپ شکمم دردمیکردو تیر میکشید فقط ی روز درد داشتم باز الان ۱۰ روز مونده ب موعد پریم گاهی سمت چپ شکمم تیر میکشه تازه این ماه لتروزول و مدروکسی پروژسترونم مصرف کردم بنظرتون میتونه علائم بارداری باشه ؟

این داروها هورمونی هستن احتمالا تخمک بالغ شده و آزاد شده.تا اخر نزدیکی رو داشته باش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باش عزیزم این ده روزم میگذره تا موعد صبر کن نیومد حامله ایی  

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

وقتی اقدام به بارداری میکنیم خیلی از علائم اینشکلی پیش میان. یه عده میگن بدن داره خودشو آماده ی بارداری میکنه. احتمال اینکه عاائم بارداری باشه از روز ۱۲ خودشو نشون نمیده. آحرای دوره دنبال علائم باش. تازه هیچ وقت دلتو به هلائم خوش نکن. منتظر بیلیچک باش😘

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
این داروها هورمونی هستن احتمالا تخمک بالغ شده و آزاد شده.تا اخر نزدیکی رو داشته باش

من فقط دوهفته بعد پاک شدنم یک روز درمیون نزدیکی داشتم الانم ۱۰ روز مونده ب پری دیگ منتظر نتیجشم😁😂

من فقط دوهفته بعد پاک شدنم یک روز درمیون نزدیکی داشتم الانم ۱۰ روز مونده ب پری دیگ منتظر نتیجشم😁😂

اشتباه کردی.انشالله که نتیجه مثبته ولی بدون بارداری مستلزم نزدیکیه مرتب هستش.تو نمیتونی حدس بزنی کی تخمک ازاد میشه پس باید یک روز در میون ادامه میدادی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خانما من ۶ روز از پریودم گذشته بی بی میزنم منفیه 

بی بی چک اگ‌منفی نشون بده یعنی اینک باردار نیستی پری میشی منم یربار ۵ روز از پریم گذشت فک میکردم حاملم تا بی بی گذاشتم منفی اومد ی روز بعدش پری شدم

اگر نظر منو بخوای بنظرم هنوزم دیر نشده نزدیکی رو داشته باش