2777
2789

بچم شش سالشه واسه سنجش بردم گفتن گوش راستش شنوایی نداره خیلی ناراحتم انقدگریه کردم حالم بده کمک کنید یعنی چه مشکلی پیداکرده.

نوزاد بود برده بودیم.سالم بودکاملا.بچم خیلیییی خیلییی باهوشه زرنگه از هفت ماهگی حرف زده اصلا هوشش حرف نداره هیچ مشکلی هم نداشت تا الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی، حال مادر من وقتی شش سالم بود رو داری 😢 منم گوشم از عصب قطعه

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

منم گوش سمت چپم شنوایی نداره مشکلی ندارم 

به قول شوهرم خوبه یه گوش داری اندازه ده تا گوش میشنوه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
اره امروز بردم

ببین مال اونا دقیق نیست، ببر یه جا تخصصی، برای برادرزاده منم گفتن گوشش مشکل داره، برد جای دیگه گفتن نه مشکل نداره، بیشتر این سنجش شنوایی های برای مدرسه مشکل دارن(اینو توی یه مرکز شنوایی مجهز به خانم برادرم گفتن)

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

مگه میشه تو این شش سال نفهمیده باشی عزیزم شاید اشتباه کردن ببر سریع تست شنوایی سنجی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

چرا خودتو اذیت میکنی

داری میگگی هیچ مشکلی نداره حرف میزنه باهوشه 

پس این اتفاق تاثیری روش نذاشته

به جا گریه کردن ببین میشه مشکلو چطوری حل کرد سمعک ؟جراحی ؟

من یکی از دوستام اینطوریه هییییییییییییییییییییییییییییییچ مشکلی نداره هیچی

ايشالا درمان سرطان كشف بشه