2777
2789
عنوان

بی خوابی نوزاد توروخدابیاین

115 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

پسرپ دوماهه خییییلی کم خابه مثلا دیشب ساعت ۱شب خابیده باز ساعت ۴:۳۰ بیدارشده 

باز ۷ خابیده ۸ بیدارشده 

دیگه تااخرشب نمیخابه 

کسی نی نی اینجوری داشته 

راهکاری دارین 

دارم میمیرم ازخستگی اخه😢

چن وقتشه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شربت گیاهی هست به اسم بیبی سد

من از دکتر پرسیدم گفت هیییچ ضرری نداره. مخصوص نوزاد و اطفاله

یکی دو شل قبل خواب اون رو بده تا تنظیم شه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

عزیزم ماه های اول همینجورن.خصوصا اکرشیرخودتو میدی چونرشیرمادر سبکترهست،ولی اکر شب حمامش کنی بیشتر میخابه.یامیتونی براشبا شیرخشکش بدی،که بیشتز بخابه هروقت پاشد شیرخودتو بدی ولی درکل بعضی  نوزاد بیشترازسه ساعت شیرنخوره قندش میفته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

دو سه ماه اول همینطوریه. چون بچه درکی از شب و روز نداره. من خودم وقتی بچه 2 ماهش بود میبردم تو اتاق نیمه تاریک شیر میدادم اونم میخوابید اما دو ساعت به دوساعت بیدار میشدم بهش شیر میدادم. ماه سوم حجم شیر رو بیشتر کردم و هر سه ساعت. الآنم که رفته تو 5 ماه و هر 4 ساعت بهش شیر میدم یا هر موقع میل داشته باشه. دکتر گفته بیشتر از 6 ساعت فاصله نباشه.

در کل میخوام بگم اولش همینطوریه ماههای بعد بهتر میشه و حتی سختیای ماههای اول از یادت میره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel