2777
2789
عنوان

کمک

58 بازدید | 6 پست

دیشب متوجه شدم که پدر بزرگ همسرم که یه شهر دیگه زندگی میکنه فوت شده و قراره بیارنش اینجا دفن کنن منم به شوهرم گفتم من برای مراسم نمیام اخه قراره ببرن روستا دفن کنن تا روستا دو ساعت راهه و من بچه کوچیک دارم غیر از اونم کرونا هست شوهرم گفت عیب نداره صبح مادر شوهرم فهمید گفت مگه تو تنها بچه داری و ناراحت شد منم چون عزا داره هیچی نگفتم مادر شوهرم ادم خوبیه  بعد شوهرم گفت اماده کن بریم چیکار کنم اصلا دلم نمیخواد بچه رو ببرم تو گریه و زاری اخه تو روحیه بچه تاثیر داره 😭😭😭

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
من از بچگی از رفتن به سرخاک میترسیدم کار خوبی میکنی به خاطر بچت نمیری

منم دوست ندارم برم ولی شوهرم میگه نه زشته مامانم و مامان بزرگم ناراحت میشن 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ووااا تو كرونا كجا ميخواي بري خطرناك بگو بچه داري ميترسي مريض بشه....خوب همينا هستن كه با مراسم گرفت ...

هیچکس رو خبر نکردن فقط بچه ها و نوه ها هستن اخه بدون اونا که نمیشه 

بچتو بزار پیش کسی ،خونه ی مادرت یا کسی که بهش ااعتماد داری

اخه یکسالشه شیر میخوره من اگه بخوام برم دوساعت رفت دو ساعت برگشت دو ساعت هم اونجا بمونم اگه بهونه بگیره که تا من بیام حلاک میشه