2777
2789
عنوان

بورس

232 بازدید | 24 پست

خانما من تازه کد بورسی گرفتم. هیچیم بلد نیستم. درآمد ماهانه برا خودم ندارم. اما بنظرتون ارزش داره طلا بفروشم بزارم بورس؟ 

برادرشوهرم نخبس تو بورس. میخام بدم اون بجای من خرید و فروش کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نخبه باشه،ان شاالله خوبه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

پولو بذاره کاربری خودت بهتره تا واسه خودش. اینجوری قاطی نمیشه سود پولش دلبخواهی هم بهت سود نمیده

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
پولو بذاره کاربری خودت بهتره تا واسه خودش. اینجوری قاطی نمیشه سود پولش دلبخواهی هم بهت سود نمیده

آره دیگه. با کاربری خودم برام خرید و فروش میکنه.

اما میترسم اشتباه باشه طلا بفروشم بزارم تو بورس؟

چرا عزیزم  توضیح میذی

بخدا تو امضامم نوشتم😂

طلا دارایی امنه،اگه چند روز پیش اتفاقی برای هواپیمایی ماهان خدانکرده میافتاد بنظرتون کدوم نخبه ای میتونس پول شما رو از بورس بکشه بیرون؟

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
آره دیگه. با کاربری خودم برام خرید و فروش میکنه. اما میترسم اشتباه باشه طلا بفروشم بزارم تو بورس؟

مگ نخبه نیست؟

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏