2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست
 آره  پس ینی مثلا با ماهی ۳٠٠ ۴٠٠  خوبه؟

حداقل سفارش خرید پونصدهزارتومنه

عرضه های اولیه رو میتونید با زیر پونصد تومن هم بخرید ک همش سودن معمولا 

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه. با کاربری خودم برام خرید و فروش میکنه. اما میترسم اشتباه باشه طلا بفروشم بزارم تو بورس؟

نه نیست بده اگه مطمئنی بلده نترس سود میکنه.منم اولش میترسیدم دو تومن دادم شوهرم با کاربری خودش به اسمم بذاره اونم حالا خیلی بلد نبود بعد دیدم سود میکنه شش تومن دیگه دادم بهش اتفاقا منم رفتم تازه کد بورسی گرفتم دو سه روزه اومده واقعا بلد باشه ضرر نمیکنی.توی بورس باید یکم صبور یود

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
نه نیست بده اگه مطمئنی بلده نترس سود میکنه.منم اولش میترسیدم دو تومن دادم شوهرم با کاربری خودش به اس ...

اینایی ک دادی ب شوهرت چقد شدن الان؟ دو برابر شدن؟

نه نیست بده اگه مطمئنی بلده نترس سود میکنه.منم اولش میترسیدم دو تومن دادم شوهرم با کاربری خودش به اس ...

اوم سکوت میکنم 😊

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
اینایی ک دادی ب شوهرت چقد شدن الان؟ دو برابر شدن؟

آره شده. البته پنج شیش ماهه شروع کرده اولاشم بلد نبود سودش کم بود راه افتاد سودش بهتر شد

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

قبل فروش طلاهات باز با فامیلتونم مشورت کن شاید پیشنهاد بهتری بهت داد. 

آخه طلا هم داره میره بالا  ...

طلا یکماه پیش 800 بود گرمی الان شده 1200 ببین چ سودی داره خرید طلا. بعد تو میخوای بفروشی بزنی تو کار بورس؟؟ خو همونو نگه دار هروقت پول لازم بودی بفروش اونجوری بیشتر میره روش ریسکشم کمتره

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲