2777
2789
عنوان

خدایا خودت کمکم کن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست

منم ۱ ساعت پیش یه سوسک دیدم خیلی بزرگی بود نتونستم بکشمش شوهرم اومد منم تعقیبش کرده بودم رفته بود زیر بوفه اومد همه جا رو زیرو رو کرد پیدا نکرد الان منم نمیتونم بخوابم خیلی میترسم😢

۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍
فرار بهترین کاره 🤣🤣 فقط بعدا هی باید بگردین دنبالش این بد ترین چیزه 

الان فرار کردم ولی تمام فکرم بیرون اتاقه که کجا رفته😥

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱ ساعت پیش یه سوسک دیدم خیلی بزرگی بود نتونستم بکشمش شوهرم اومد منم تعقیبش کرده بودم رفته بود زی ...

وای خدا انشاالله تا شوهرت خونست پیداش کنی

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
با جارو برقی بگیرش تا شوهرت بیاد بکشش یا یه کاسه پلاستیکی بنداز روش نره جایی قایم بشه

اصلا ویراژ میداد کثافت ربع ساعت سر پا موندم رو میز تا بره بعد فرار کردم تو اتاق

خسته نباشی تا صبح صدتا میشن زندگیت به گند میکشه

نگو توروقران میرم تو خیابون میخوابم لعنت ب هر چی موجود مزاحمه

وای خدا انشاالله تا شوهرت خونست پیداش کنی

پیدا نشد کل سایل خونرو کشید وسط نگا کرد پیدا نکرد منم الان مسلح به سلاح سرد با دمپایی دراز کشیدم هر آن منتظرم پیداش بشه

۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍
نگو توروقران میرم تو خیابون میخوابم لعنت ب هر چی موجود مزاحمه

ببین الان هر چی بترسی بدتره باخودت فکر کن از دور بخوای بهش اسپری بزنی اون که نمیتونه بهت حمله کن بیجون میشه دوباره اسپری بزن میمیره جدا برو بکشش 

همگی اتفاق نظر داشتن که بکشیش پس دیگه باخیال راحت برو بکشش به خاطردخترت باید شجاع بشی

ای ام مامان ترسو  

ببین الان هر چی بترسی بدتره باخودت فکر کن از دور بخوای بهش اسپری بزنی اون که نمیتونه بهت حمله کن بیج ...

ببینم چیکار میکنم ولی نمیدونم کجا رفت الان چون فرار کردم

پیدا نشد کل سایل خونرو کشید وسط نگا کرد پیدا نکرد منم الان مسلح به سلاح سرد با دمپایی دراز کشیدم هر ...

عزیزم😂