شوهرم خیلی خیانت میکنه هرچیم قسم میخوره بازم میره پی کاراش هرکاری میکنم تیپ میزنم خوشگل میگردم اخلاقم و روش کار میکنم باز بدون هیچ اختلافی باز میره مثلا همه چیز اوکیه مسافرت میریم خوش تیپ و خوشحال میگردیم باز ازش مورد همون موقع میبینم .....خیلیم دست بزن داره از داد زدناش میترسم نمیشه باهاش درد دل کنم سریع میره کف دست خانوادش میذاره پنج ساله ساختم اما دیگه این سری که دیدم با یه زن قرار گذاشته تحمل نکردم رفتم به خانوادش گفتم اونم لج کرد و هزارتا وصله بم چسبوند و بچه شیرخوارمو که البته باید از شیر میگرفتم ازم دور کرده امشب دفعه اوله بدون بچه هام میخوابم الان رفته به دروغ کلی حرف به خانوادش زده هر حرفی تا الان پیشش زده بودم مثلا گله از فلان جاری داشتم که موضوعش مال دو ساله پیشه رفته گفته یا هر مسیله ای که من خودم اگه بودم نمیگفتم به دروغ صدتا روش گذاشته و گفته خیلی خاله زنکه به نظرتون چکار کنم باش بمونم یا نه خیلی روم چاقو میکشه و یا خودشو میخواد بکشه همه چاقوهای خونمو جمع کردم از ترسش.میگه میکشم خودمو خونم گردنت بیفته.زدناش عادی نیست کبودم میکنه.اصلا نمیشه یه کلمه باهاش حرف بزنم.
حقوق بازنشستگی پدرم به منم میرسه اوضاعمون خداروشکر خوبه دو خواهریم.
پس زندگیتو خراب نکن این تا آخر درست نمیشه ها
بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
میدونه ازش سری میخواد اعتماد به نفستو ازت بگیره مطمئن باش اصلا فک نکن الان بدشدی جالبه اینجورمردا با ...
دیروز دیگه گفتم زنگ میزنم به زنی که باهاش در ارتباطه اخه همیشه میگفتم در شان من نیست بهشون زنگ بزنم .کلی بهس پیام دادم و نفرینش کردم زنه دهاتی بود و خیلی بد حرف میزد سن بالا هم بود متاهل هم هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی جدا بشم ؟؟؟؟خانواده مادریم میگن تو رو میکشه حق نداری بری.خانواده مدریم میگن همه زن بازن برو زند ...
نه اصلااااا ب حرف مردم گوش نده....
از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست دهن مردم رو ن
اونا کتک نمیخورن خیانت نمیبینن
شاید بگی ب تو چ ولی من واقعا نگرانتم.......
اگه از نظر مالی مشکلی نداره طلاق بگیر
بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
یعنی جدا بشم ؟؟؟؟خانواده مادریم میگن تو رو میکشه حق نداری بری.خانواده مدریم میگن همه زن بازن برو زند ...
عزیزم من میرم بخوابم
ولی ب فکر باش.....
این آدم درست بشو نیست
شبت بخیر