2777
2789
عنوان

لطفا کمک.. بیاین بگید با شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 127 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم چارت طلاق آدم مگه چند بار زندگی میکنه.بچه رم یا تو بزرگ‌کن یا خودش ازت دورم باشه هفته ای دوبار بچت و ببینی هیچی نمیشه الان دیگه جدایی پدرمادر تو جامعه عادی

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
ماشین بابام زیر پاشه اونوقت میره قرار با زنا میذاره اونوقت زن عموم میگه الان همه مردا همینجورن بشین ...

اینکه همشون زن بازن درست  ولی بعضیا حیا دارن  زندگیشون ننداختن زیر پا 

ماشین بابام زیر پاشه اونوقت میره قرار با زنا میذاره اونوقت زن عموم میگه الان همه مردا همینجورن بشین ...

نه نیستن . زنعموتم یه چیزیش میشه ها . مثلا بزرگتری کرده توصیه و راهنمایی میکنه برات !!

عزیزم زندگی با همچین آدمی ممکنه خیلی از لحاظ روحی و چه بسا جسمی بهت ضربه بزنه... و با توجه به حرفاتون باید بگم طلاق بهترین گزینس... شاید اگه بحث خیانت وسط نبود میشد یه کاریش کرد ولی متاسفانه مشکلات ایشون خیلی عمقی و ریشه داره و با خانومی شما حل نمیشه... بهشون اجازه ندید از بچتون به عنوان سلاح استفاده کنه... 

چرا خانم ها دارن خود زنی میکنن؟یعنی چی همه اینطورین،با این حرف مجوز میدن ،این جمله رو که همه مردان خیانت میکنن رو از فرهنگ لغات  حذف کنید خیانت ها کمرنگ میشه

زن عموت از شوهرتم قاطی تره ببخشیدا

ینی چی همه مردا همینجورین.اگه به خیانت کردنه الان خیلی از زنا هم خیانت میکنن باید بگیم همه اونجورین؟😐😐

همه یه مدل نیستن زنعموتم سه میلیاردو نیم مرد تو دنیا رو تست نکرده

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم🙁⁦♥️⁩