2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بیکاری شبا بیداریم روزا میخوابیم

فکر اینم زودتر مستاجرمون خونه پیدا کنه برم سر زندگیم 🙃

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
وای منم شنیدم خوب نیست بدتر صورت آدم لک میشه

اره منم عادت کردم ب گوشی خیلی سخته 😫

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
دارم دخترمو شیر میدم بخوابه😁 و فکر اینکه فردا ناهار چی درست کنم و فکر اینکه چه کاری میتونم انجام ب ...

فقط تو مورد ناهار میتونم کمک کنم؟

برنجی میخواید معرفی کنم چندتا؟؟

چون که ناراحتم.... 😣 پری هم هستم احساساتم داره فوران میکنه یواشکی از ما رفتن برا برادر شوهرم خاستگ ...

خواهرشوهر من صیغه محرمیت خوند ما نفهمیدیم تا شب عقدش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..