2777
2789

همسرم واقعا اعتیاد به گوشی داره. کار خاصی نمیکنه گیم بازی میکنه یا اخبار نگا میکنه تو گوشیش. از وقتی از سرکار میاد گوشیشو میگیره دستش تا شب. یه درد دل باهام نمیکنه وقتی هم من حرف میزنم سرشو از گوشیش بلند نمیکنه میگه من میشنوم تو بگو. ولی من بخدا خیلی حرص و اذیت می‌کشم وقتی اونطوری میکنه. تازگیا قلبم درد میگیره. وقتی من حرف میزنم و اون سرش تو گوشی میشه احساس بی ارزشی میکنم و قلبم درد میگیره خیلی نگرانم

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برعکسیم 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

حرص نخور همشون اینجورن سوهر منم هست تا وقتی دعواش کنم بگم منم ادمم دارم حرف میزنم اونموقع خاموش میکنه میزاره کنار😂😂😂

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

بگو یک روز در هفتع بی گوشی باشیم جفتمون یا فقط 1 ساعت حق استفاده از گوشی داشته باشیم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اعتياد به گوشي كه همه گيره... نميشه يه جور با عشوه و لوندي گوشي رو از دستش دربياري؟:)) 

خیلی باهاش حرف زدم هرراهی رو امتحان کردم خودم روانشناسی خوندم هرجور بگی امتحان کردم نشد که نشد. درد قلبم اذیت میکنه

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

اینجا یکی بمن پیشنهاد داد که وقتی خوابه گوشیش و از قسمت شارژ بزار نیم ساعت تو لیوان آب گرم.بعد پشتش و باز کن با سشوار کاملا خشک کن بزار سر جاش😁 یه نفر دیگه هم هر وقت شوهرش گوشی دست میگرفت خودشم گوشی بر میداشت.😁

ولی جدا از اینا بهش بگو گوشی تو خونه فقط برا ضرورت، خاموش و سایلنت.دو دقیقه از حسن همجواری هم لذت ببریم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
حرص نخور همشون اینجورن سوهر منم هست تا وقتی دعواش کنم بگم منم ادمم دارم حرف میزنم اونموقع خاموش میکن ...

باز ماله تو خاموش میکنه. شوهر من خاموش نمیکنه وقتی حرف میزنم باهاش اصلا سرشو بالا نمیکنه اونوقت یه درد عمیقی از قلبم میگیره حس میکنم نفسم در نمیاد

خیلی باهاش حرف زدم هرراهی رو امتحان کردم خودم روانشناسی خوندم هرجور بگی امتحان کردم نشد که نشد. درد ...

اي بابا ... خيلي اذيتي كه اينطوري...

خودت كه روانشناسي پس حتما هر راهي رو امتحان كردي...

بهش ميگي اين همه بهت فشار مياد؟ يني اين غم عميقت رو متوجه ميشه؟

اینجا یکی بمن پیشنهاد داد که وقتی خوابه گوشیش و از قسمت شارژ بزار نیم ساعت تو لیوان آب گرم.بعد پشتش ...

کاریش نتونستم بکنم. وقتی میبینم به حرفام گوش نمیده قلبم درد میکنه حالم خیلی بده

اینجا یکی بمن پیشنهاد داد که وقتی خوابه گوشیش و از قسمت شارژ بزار نیم ساعت تو لیوان آب گرم.بعد پشتش ...

😶گزینه ی اول به چه دردی میخوره 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜