2777
2789
منم همون سید ابراهیم رو میگم به شماره خودش پیام دادم  گفت عیب نداره نماز رو نایب بگیر ولی سه ...

عه، پس یکین😂

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
چشم🙈

😘😍🌹

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه، پس یکین😂

همون سید که ازدواجش نا موفق بود دیگه😅

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
همون سید که ازدواجش نا موفق بود دیگه😅

از ازدواجش خبر ندارم ولی تو کانال دیدم دخترش فوت شده

من امروز چهارمین روز پریودی ام یعنی میشه نایبم بشی؟

آره عزیزم چرا نشه 

فقط من یکم این روزا سرم شلوغه .فردا رو میشم 

لینک گروهم از نت سرچ کن پیدا میکنی

گروه نایبان صلواتی

وکیل دادگستری و عضو کانون وکلا هستم .سوال حقوقی داشتید میتونم کمکتون کنم 
منم چله دارم دلی نائب ندارم😭ولی شاید یه 20 روز دیگه عذر پیدا کنم

عزیزم درخواست دوستی بده شمارمو بگیر 

ایشالا اگه قسمت شد برات نائب میشم 

آره عزیزم چرا نشه  فقط من یکم این روزا سرم شلوغه .فردا رو میشم  لینک گروهم از نت س ...

یعنی فردا رو نه من زیارت رو بخونم نه نماز رو دیگه؟

خیلی مرسی

گروهم خیلیییی سرچ کردم

ولی گفتن دیگه گروهی وجود نداره🥺

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
یعنی فردا رو نه من زیارت رو بخونم نه نماز رو دیگه؟ خیلی مرسی گروهم خیلیییی سرچ کردم ولی گفتن دیگه ...

اره عزیزم همه رو خودم میخونم

لینک گروهم بذار الان میفرستم 

اره عزیزم همه رو خودم میخونم لینک گروهم بذار الان میفرستم 

وای🥺خیلی ممنونم😭

چقدر دلت مهربونه انشاالله به همه حاجتات برسی

ولی من فقط نمازام رو نایب گرفتم یه فردا و پس فردا رو خودم میخونم نمازمم میدم مادرم

اینجا خیلی ها هستن که به تو و قشنگیات بیشتر نیاز دارن جیگر گوشه🌿

عزیزم متاسفانه لینک گروه رو پیدا نکردم 

ولی اینا آی دی های مدیراشن بهشون پیام بده لینک رو بفرستن برات

وای🥺خیلی ممنونم😭 چقدر دلت مهربونه انشاالله به همه حاجتات برسی ولی من فقط نمازام رو نایب گرفتم یه ...

عزیز دلم کاری نمیکنم فدات شم ❤

ولی وقتی نایب میگیری باید کل اعمال رو نایبت انجام بده ها

فردا انشالله نایبت میشم

عزیزم متاسفانه لینک گروه رو پیدا نکردم  ولی اینا آی دی های مدیراشن بهشون پیام بده لینک رو بفرس ...

خیلی ممنونم جانم

من که خودم گرفتم این چله رو دفعه های بعد یا به نفرهای بعد حتما معرفی میکنم

ماچ بهت

عزیز دلم کاری نمیکنم فدات شم ❤ ولی وقتی نایب میگیری باید کل اعمال رو نایبت انجام بده ها فردا ...

اخه سید به من گفت 

اشکالی نداره و همه ی چله رو خودم یخونم و فقط نماز رو بدم مادرم

از اونور سه روز رو بیشتر بخونم

تو هم پنج روزت رو نگه دار،فردا و پس فردام من خودم با هر بدبختی باشه میخونم

اون پنج روزتو برای کسی نگه دار که نایب کاملش بشی

من اینجوری فعلا فتوا گرفتم که خودم بخونم،همشو🥴🥴🥴🥴🥴🥴

عزیز دلم کاری نمیکنم فدات شم ❤ ولی وقتی نایب میگیری باید کل اعمال رو نایبت انجام بده ها فردا ...

چقدر خوبی اخه تو

کاش زودتر پیدات میکردم که نائبم میشدی😭😭😭😭😭😭

الان که سید گفته خودم همشو بخونم

بزار برات آیت الکرسی بخونم مهربونم😍🌿

من چله حق شناس گرفتم دیروز فقط لکه بود امروز غسل کردم  غروب دعا و نماز رو خوندم نماز اول رو ...

خب عزیزم اگه موقع خوندن نمازه زیارت عاشورات پاک بودی امروزت اوکی هست،نگران نباش چون زیارت عاشورای امروزتو خوندی ،و الان ک پریود شدی باید از فردا نائبت بخونه،اینجوری هر چهل روزتو خوندی👌👌👌👌

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>