2777
2789
خب عزیزم اگه موقع خوندن نمازه زیارت عاشورات پاک بودی امروزت اوکی هست،نگران نباش چون زیارت عاشورای ام ...

اخ قربونت😍

نماز دوم رو مطمعنننننننن نیستم که پاک پاک پاک بودما

ولی سر نماز دورکعتی اول چک کردم چیزی نبود

دو ساعت بعدش فهمیدم اع،چیزیمه😐

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اخ قربونت😍 نماز دوم رو مطمعنننننننن نیستم که پاک پاک پاک بودما ولی سر نماز دورکعتی اول چک کردم چی ...

ادامه بده

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اگه موقع خوندن نمازه زیارت عاشورات پاک بودی امروزت اوکی هست،نگران نباش چون زیارت عاشورای ام ...

منم شنیدم اعمال رو باید خودت انجام بدی نمازت  رو کسی باید بخونه

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍