2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه iui دارید بیایید

402 بازدید | 58 پست

شما بعد iui چند روز استراحت کردید چ داروهایی مصرف کردید

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقته منتظری؟؟ انشالا ک مثبت میشه❤

انشاءالله.حدود ۸ ماهه طبیعی اقدام کردیم نشد.تازه فهمیدم اسپرم شوهرمم مشکل دارع 

انشاءالله.حدود ۸ ماهه طبیعی اقدام کردیم نشد.تازه فهمیدم اسپرم شوهرمم مشکل دارع 

تحرک و تعدادش چنده گلم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
تحرک و تعدادش چنده گلم

تحرکش ۲۰ درصد تعداش هم ۴ و خورده ای.الان که iui کردیم آزمابشگاه اسپرمو 92 میلیون کرد و تحرکش هم ۴۰ درصد

تحرکش ۲۰ درصد تعداش هم ۴ و خورده ای.الان که iui کردیم آزمابشگاه اسپرمو 92 میلیون کرد و تحرکش هم ۴۰ د ...

عزیزم تعداد کم میشه زیاد نمیشه اما تحرک بالا میره من شوهرم تعداد 15میلیون تحرک30درصد پریود شدم میرم تو سیکل ای یو ای انشالله برات مثبت شه گلم 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
عزیزم تعداد کم میشه زیاد نمیشه اما تحرک بالا میره من شوهرم تعداد 15میلیون تحرک30درصد پریود شدم میرم ...

نمیدونم آخه قبل و بعد شو تو برگه آزمایش دیدم خودشم گفت خوب شد نگران نباش.آخه آمادسازی میکنن مواد میزنن به اسپرم که تقویت بشه.انشاءالله که مثبت بشه عزیزم