2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست

130 بازدید | 13 پست

وقتی همسرتون به پوشش شما ایراد میگره و میگه این لباس رو عوض کن چی بهش میگین که منصرف شه ؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نگاه عمیییییق،بعدشم نگاهتونو خییلی کشیده از چشاش بردارین و به مسیرتون ادامه بدین نمیدونم چقدر تا ...

اینو امتحان کردم گلم جواب نداده😅

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
ببشتر وقتها چپ چپ نگاش ميكنم همين خودش ميفهمه ديگه نبايد ادامه بده

واقعا ؟ خوشبحالت 

تو هم ب لباساش گیر بده😂😂

چی بگم از شانس من خدا یه مرد لجباز و مغرور و زبون دراز گذاشت سر راه من 

میگم دوست دارم😌

اتفاقا از دوست داشتن سو استفاده میکنه میگه اگه دوستم داری برو لباستو عوض کن 

پس برو لباست رو عوض کن بعدش نگاه کشدار بکن.

🙂 

من وقتی گیر میده بهم بش میگم نمیخوام دوس ندارم. و میگم اییییش. ولی توی دلم میگم جوووون بازم گیر بده بهم. و در نهایت میرم لباسامو عوض میکنم و ب حرفش میکنم.

😍😂

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
من وقتی گیر میده بهم بش میگم نمیخوام دوس ندارم. و میگم اییییش. ولی توی دلم میگم جوووون بازم گیر بده ...

👍🏻👌🏻😂😂😂😂 اسکار بهترین جواب میرسه به شما 

اتفاقا از دوست داشتن سو استفاده میکنه میگه اگه دوستم داری برو لباستو عوض کن 

یعنی خوشم میاد

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍