2821
2789
عنوان

خانومای با سیاست

131 بازدید | 13 پست

وقتی همسرتون به پوشش شما ایراد میگره و میگه این لباس رو عوض کن چی بهش میگین که منصرف شه ؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه نگاه عمیییییق،بعدشم نگاهتونو خییلی کشیده از چشاش بردارین و به مسیرتون ادامه بدین نمیدونم چقدر تا ...

اینو امتحان کردم گلم جواب نداده😅

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
ببشتر وقتها چپ چپ نگاش ميكنم همين خودش ميفهمه ديگه نبايد ادامه بده

واقعا ؟ خوشبحالت 

تو هم ب لباساش گیر بده😂😂

چی بگم از شانس من خدا یه مرد لجباز و مغرور و زبون دراز گذاشت سر راه من 

میگم دوست دارم😌

اتفاقا از دوست داشتن سو استفاده میکنه میگه اگه دوستم داری برو لباستو عوض کن 

پس برو لباست رو عوض کن بعدش نگاه کشدار بکن.

🙂 

من وقتی گیر میده بهم بش میگم نمیخوام دوس ندارم. و میگم اییییش. ولی توی دلم میگم جوووون بازم گیر بده بهم. و در نهایت میرم لباسامو عوض میکنم و ب حرفش میکنم.

😍😂

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
من وقتی گیر میده بهم بش میگم نمیخوام دوس ندارم. و میگم اییییش. ولی توی دلم میگم جوووون بازم گیر بده ...

👍🏻👌🏻😂😂😂😂 اسکار بهترین جواب میرسه به شما 

اتفاقا از دوست داشتن سو استفاده میکنه میگه اگه دوستم داری برو لباستو عوض کن 

یعنی خوشم میاد

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز