2777
2789
عنوان

خانم های باهوش بیاید کمک!!!!

70 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گلممممم

یه مشکلی برام پیش اومده که سختتتتت گیر کردم توش، نه میتونم با خانواده مشورت کنم نه دوست و آشنا، گفتم به شما بگم بلکه با تجربیاتتون بتونید کمکم کنید،

خب: جونم براتون بگه که من الان ۲۳ سالمه ،زمانی که ۱۸ سالم بود با یکی از دوستان فامیلی دور توی یک مراسمی آشنا شدم 

و یه دل نه صد دل عاشق هم شدیم و دو سال هم با هم دوست بودیم، ولی خب همیشه مشکل داشتیم هم خانواده ها خیلی دخالت میکردند و هم این آقا همیشه به من شک داشت، و خیلی کنترل گر بود، گذشت تا این که این رابطه خیلی مسخره بهم خورد اصلا بدون خداحافظی و هیچی، منم برای تحصیل اومدم خارج از ایران ولی اصلا فکرش و خاطره هاش منو رها نکرد (عشق اول و این حرفا) اینم بگم دختری نیستم زود دل ببندم و با کسی خو بگیرم برای همینم یه جورایی گیر کردم توی اون علاقه چون قرار ازدواج داشتیم ، و من همش پیش خودم میگفتم اگر میشد الان سر زندگیمون بودیم! سرتونو درد نیارم

بعد از دو سال و چند ماه

دو ماه پیش دوباره از هم با خبر شدم

و خیلی حرفا پیش اومد و اونم گفت من از فکرت در نیومدم و اینا و دوباره شکل گرفت همه چیز و صحبت از اینه که من یکی دوماه دیگه بیام ایران به خانواده ها مجددا بگیم و رسمیش کنیم و من ایشون رو بیارم اینجایی که هستم،

حالا چند تا نکته!: اول این که من اصلا هیچی از زندگی فعلی ایشون و این که چیکار کرده و میکنه ندارم

دوم این که دوباره با خانواده مطرح کردنش قبل از این که خودم مطمئن نشم اصلا به نظرم عاقلانه نیست،

سوم این که هیچ راهی ندارم متوجه شم چیکار میکنه

خیلی آدم کم حرف و مرموزیه،

پیش خودم میگم چه این ارتباط رو بخوام تموم کنم چه ادامه بدم باید همه چیز رو واضح و روشن بدونم،

و بر اساس واقعیت تصمیم بگیرم،

حالا سوالم اینه که به نظر شما چجوری میشه از این راه دور و دست تنها تحقیق کرد و سر از زندگیش دراورد؟

شما راهی کاری چیزی سراغ دارین؟

خودم توی اینترنت چند تا سایت دیدم میگن ما کاراگاه خصوصی هستیم تحقیق میکنیم راجع به هرچی میخواید

اما من نمیدونم آیا میشه اعتماد کرد یا نه؟

شما خودتون تجربه ای داشتید؟ کمک کنید لطفا خیلی سردرگمم🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتون از بیخ و بن مشکل داره. با آدم کنترلگری که قبلاً شما رو پیچونده، الانم یحتمل به عشق خارج بهت ابراز علاقه میکنه میخوای ازدواج کنی؟ اون موقع که بیخ گوشت بود از رابطتون چیزی درنیومد الان توقع چی داری دقیقاً!؟؟؟؟

همونجا که خودت اشاره کردی کنترل گره باااید دورشو خط بکشی تمام

دختر داییم بدبخت شده با شوهر کنترل گر و تعصبیش

در ضمن تو الان خارج داری عشقو خالتو میکنی ازدواج‌ کیلو چنده خدایی ؟؟؟!!!!

۲۳ سنت کمه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟