2777
2789
عنوان

فرزند دوم آری یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 38 پست
آره اینو شنیدم تو اولی خیلی مادر بی تجربه است دومی تازه مادر میفهمه مادربودن یعنی چی

اره من اولی می ترسیدم باهاش تنها باشم ولی اینو حس می کنم با به دنیا اومدنش بزرگ شدم  مخصوص برا شما باید خیلی لذت بخش باشه چون دخترتون ماشاالله دیگه بزرگ شده الان یه نی نی کوچولو حس قشنگی به خونتون می یاره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره من اولی می ترسیدم باهاش تنها باشم ولی اینو حس می کنم با به دنیا اومدنش بزرگ شدم  مخصوص برا ...

انشالله

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی. انشالله خداهمه زندگی هارو شیرین کنه. مخصوصا اونایی ک منتظرن خداخودش دامنشونو سبز کنه

بچه ها نعمتن. همه باید از نعمت الهی بهره مند بشن و برکت رو تو زندگی شون جاری کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی. انشالله خداهمه زندگی هارو شیرین کنه. مخصوصا اونایی ک منتظرن ...

خواهش می کنم عزیزم انشاالله یه فرزند سالم وصالح بیاد بغلت وخوش بختی بچه هاتو ببینی 😘😘

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دقیقا الان مشکلم ثبات شغلی همسرمه پیمانکاره و الان اصلا شرایط خوب نیست و همه ورشکسته شدن

سلام میشه در مورد ادامه تحصیل کمکم کنید؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
بفرمایید سوالی دارین خوشحال میشم راهنمایی کنم

میخواستم ادامه تحصیل بدم عزیزم ۱۳ سال پیش کارنامه اول دبیرستانمو گرفتم رشته ام انسانی بود 

پروندمو همون سال گرفتم ولی گم و گور شد

الان باید چیکار کنم؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
میخواستم ادامه تحصیل بدم عزیزم ۱۳ سال پیش کارنامه اول دبیرستانمو گرفتم رشته ام انسانی بود  پرو ...

پرونده تون گم بشه یکم سخته ولی نگران نباشین. باید مدرسه ای که اول دبیرستان خوندین برین اونجا دفتری به نام دفتر امتحانات دارند که تمام کارنامه های بچه ها داخلش بایگانی میشه. فقط باید برن دفاتر سالهای قبل رو بگردن یه کپی بهتون بدن. برای مدرک سوم راهنمایی هم بازم مدرسه راهنمایی تون مراجعه کنید یه کپی از مدرک یا کارنامه سوم راهنمایی بگیرید.  همه کپی ها رو ببرین آموزش و پرورش منطقه کپی برابر اصل کنید. اگر مشکلی تو روند کارم داشتین آموزش و پروش منطقه قسمت امتحانات برین راهنمایی میکنن

بعد که موفق شدی کارنامه های اول دبیرستان بگیری باید تطبیق بشه به نظام جدید. اونم امتحانات اداره انجام میدن