2777
2789
عنوان

کاهش تهوع در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 59 پست
سلام خوبی عزیزم خوب نشدی اصلا تغیر تکردی?😢

سلام گلم ن والا دیشب انقد بالا اوردم اب خوردم بالا اوردم دیگه جونم داشت درمیومد دوروزه سردرد هم گرفتم اصلا اوضاعم خوب نیست 

تا💓 خدا💓 بنده نواز است به خلقش چه نیاز?؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ن والا دیشب انقد بالا اوردم اب خوردم بالا اوردم دیگه جونم داشت درمیومد دوروزه سردرد هم گرفت ...

من پیشونیم پرشده ازجوش فهمیدم بعدش سردرد میگیرم. دیروز سرم داشت میترکیدبخدا😢😢بنظرت کی خوب میشیم?من امید دارم ۳ماه خوب میشیم?

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
خیلی سخته 

آره منم دخترم دوسالشه. الان ۱۱ هفته هستم یعنی داغون شدم آب میخورم بالا میارم بوی غذا  ک دیگه نمیشه تحمل کرد .فقط دکتر دید زیاد حالم بد میشه ی مولتی ویتامین داد اونو میخورم یکم بهتر میشم

سلام خانوم تازه اول راهی منم از6شروع شده و الان 10هفتمه و همچنان عوق میزنم بالا میارم راه چاره ای ند ...

وای من بچمم خیلی شیطونه اصلا بدنم انرژی نداره ک حتی باهاش حرف بزنم.من گلومم خیلی خلط داره هر وقت باردار میشم اینجور میشم

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
آره منم دخترم دوسالشه. الان ۱۱ هفته هستم یعنی داغون شدم آب میخورم بالا میارم بوی غذا  ک دیگه نم ...

منم این سری ک رفتم بگم ی چیزی بنویسه برام حداقل بتونم ب بچم غذا بدم.انقد عوق میزنم گلوم زخم شده😔

ایشالا ک باردار میشی.حالت تهوع وحشتناکه بنظرم وای من جونم سر سینمه بخدا

انشاالله  انشاالله ک شماهم بهترشی گلم

ی صلوات واسم میفرستین.منم باردار شم وصحیح وسالم بیاد بغلم بدون مشکل خاصی.😓😭😭😭😅
من پیشونیم پرشده ازجوش فهمیدم بعدش سردرد میگیرم. دیروز سرم داشت میترکیدبخدا😢😢بنظرت کی خوب میشیم?من ...

منم پیشونیم جوش زده وسط ابرومم یه جوش دردناک زده ببین من با توجه به تجربه اولم تو بارداری هفته های11/12تهوعم خیلی خیلی کم شد تونسم غذا درس کنم یهو دیگه هفته13کامل خوب خوب شدم ولی نمیشه الان صد درصد گفت چون ویار الانم با پسرم خیلی متفاوته از ترسم یه بیرون نمیرم ک مبادا بو بزنه بالا بیارم تو خیابون ولی سر پسرم همه جا میرفتم اشتها هم داشتم غذا میخوردم ولی سر این هییییچ میلی ب غذا ندارم و عکسشم میبینم عوق میزنم

وای من بچمم خیلی شیطونه اصلا بدنم انرژی نداره ک حتی باهاش حرف بزنم.من گلومم خیلی خلط داره هر وقت بار ...

سخته عزیزم فقط باید تحمل کرد کارهایی ک حالتو خوب میکنه انجام بده من حموم با اب ولرم حالمو خوب میکنه 

منم پیشونیم جوش زده وسط ابرومم یه جوش دردناک زده ببین من با توجه به تجربه اولم تو بارداری هفته های11 ...

دقیقا مث من.من سر پسرم بهتر بودم الان وحشتناک .سر پسرم از ۸ هفته تا سیزده حالم بد بود بعد اون کم تر شد.اما الان از ۵ هفته شروع شد