2777
2789
چند سالته؟😁

😂😂😂۱۸

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به همه همدانی عزیز❤

خوب و بد همه جا هست

ولی ی مدل بدش افتاده تو خانوادمون ی بلاهایی سرمون میاره که اسم همدان میاد بدن مون میلرزه

خدا به راه راست هدایتش کنه

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
بچه برو درستو بخون😡

ن میخام بمزدوجم😂😂😂😂

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

نمیشناسم یبار،رفتیم خونه یکیش انقد باهامون خوب بودن ک من موقع رفتن گریه م گرفت فقطم یبار دیده بودیمشون

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

فقط یه همدانی میشناسم که همکارم بود، آقا بود به شدت حسود و بچه ننه، خسیس هم بود، من و خیلی از اخلاقش خوشمون نمیومد ولی ما مهم نبودیم همش میگفتم بدبخت همسرش ، مطمئنا همه همدانیا اینجوری نیستن

من یه دوست داشتم ترک همدان بود خیلی بینشون تریاک عادی بود میگفت تو مهمونیا با قلیون میارن

برای سن دارا و اونا که مصرف میکنن نه برای همه تازه برای اونام تو عروسی خونه جدا در نظر میگیرن

ما با یکیشون وصلت کردیم به سال نکشید دخترعموم طلاق گرفت میگفت فرهنگشون خیلی خیلی متفاوته و البته مادرشوهرش خیلی دخالت میکرد میگفت به زن اصلا بها نمیدن 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
ما با یکیشون وصلت کردیم به سال نکشید دخترعموم طلاق گرفت میگفت فرهنگشون خیلی خیلی متفاوته و البته ماد ...

من پیج اینستا چن تا همدانی دوس پسر همدانی بدجنسم فالو میکرد منم نگاه میکردم همشون خصوصی بود پیجشون 😂فک کنم محافظه کارن همدانیا 😂😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر