2777
2789
عنوان

شرایط سخت ازدواج

841 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. دیشب رفتم خواستگاری حالم از تشکیل زندگی و ازدواج بهم خورد. واقعا چرا اینقدر دخترا پولکی شدند. من صاحب امتیاز یک برند ظروف هستم .اوضاع مالی ام هم خدارو شکر خوبه. ولی نه آدم خسیسی هستم و نه آدم پول پرستی.هر جا میرم خواستگاری.اینقدر دختر حرف پول رو میزنه که حالم بد میشه. این دخترا خودپرداز میخوان نه شوهر. به نظرم پدر و مادرشون یادشون میدن....خداییش واسه همین سخت گیری هاست که جوونا ترجیح میدن از ازدواج فراری باشند. یک جا رفتم خواستگاری گفت من برجی 5 میلیون می گیرم و نفقه ام رو هم باید بدی و.... گفتم بشین تا بیان بگیرنت. والا بعضی دخترا ازدواج رو وسیله تجارت قرار دادند. ارزش ها توی جامعه خیلی کمرنگ شده...

شما از اداره امار امار گرفتی که میگی دخترا؟

باید بگید بعضی دخترا نه همه😐

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا😕قشنگیع زندگی به کنار هم کار کردن و پول دراوردن و کم کم رسیدن ب هدفاس

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
شما از اداره امار امار گرفتی که میگی دخترا؟ باید بگید بعضی دخترا نه همه😐

بله حدودا طبق آمار بنده تا این لحظه 99 درصد دخترا دنبال پولن شدیدا...سن طرف مهم نیست. بی دین هم بود مهم نیست. لا ابالی هم بود مهم نیست. پول داشته باشه بهترین فرد دنیاست....جای تاسف داره

بله حدودا طبق آمار بنده تا این لحظه 99 درصد دخترا دنبال پولن شدیدا...سن طرف مهم نیست. بی دین هم بود ...

نخیر من خیلیا رو میشناسم ک اینجوری نیستن

من خودم به شخصه برام مهم نیست چون تو خانواده خودم چشم و دل سیر بار اومدم برام بیشتر مهمه ک شخصیتش چیه

شماام اینجوری نگید به خانوما برمیخوره😡

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
بله حدودا طبق آمار بنده تا این لحظه 99 درصد دخترا دنبال پولن شدیدا...سن طرف مهم نیست. بی دین هم بود ...

شما آمار اشتباه بهتون دادن

خیلیارو دیدم ملاکشون فقط اخلاقه 

پولم مهمه اما ن در حدی ک آدم سخت گیری بیش از اندازه داشته باشه

من خواستگار داشتم وضعش خوب بود اما همون روز اول حس کردم ب خونوادش خیلی وابستست و انحراف اخلاقی داره ردش کردم

زیاد دیدم از این موارد

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد