سلام دوستان. دیشب رفتم خواستگاری حالم از تشکیل زندگی و ازدواج بهم خورد. واقعا چرا اینقدر دخترا پولکی شدند. من صاحب امتیاز یک برند ظروف هستم .اوضاع مالی ام هم خدارو شکر خوبه. ولی نه آدم خسیسی هستم و نه آدم پول پرستی.هر جا میرم خواستگاری.اینقدر دختر حرف پول رو میزنه که حالم بد میشه. این دخترا خودپرداز میخوان نه شوهر. به نظرم پدر و مادرشون یادشون میدن....خداییش واسه همین سخت گیری هاست که جوونا ترجیح میدن از ازدواج فراری باشند. یک جا رفتم خواستگاری گفت من برجی 5 میلیون می گیرم و نفقه ام رو هم باید بدی و.... گفتم بشین تا بیان بگیرنت. والا بعضی دخترا ازدواج رو وسیله تجارت قرار دادند. ارزش ها توی جامعه خیلی کمرنگ شده...
حس میکنم زیادی سخت میگیرین مسائل مالی خیلی مهم هستن و باید راجبشون صحبت بشه ولی انتظارات بیخ ...
نه اتفاقا اصلا سخت گیر نیستم. بنظرم مسایل مالی مهمه ولی تا حدی... نباید هدف اصلی زندگی مادیات باشه. معمولا دخترای پول پرست خیلی هم بی وفا هستند. اگه یکروزی آدم به مشکل مالی بخوره سریع میرن سراغ یکنفر دیگه. چون فقط به پول فکر میکنن. دوستم ازدواج کرده .مهریه خانومش یک سکه بوده که اونم یک ماه بعد بخشیده. 5 تا بچه دارن و خانوم هم دختر یک کارخونه دار ولی قانع و زندگی بکن.... از اون طرف یک دوست دیگم روز اول عقدش دختره گفته بریم بیرون و دور بزنیم. یک گوشی 10 میلیونی و کلی لباس و لوازم آرایش این بدبخت رو تیغیده...انگار که دنبال سرش میکنن ... هر چی میتونه روز اول پسر رو پوست بکنه....دوستم میگه این ازدواج چه غلطی بود کردم. صیغه می کردم راحت تر بودم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فک کنم دختره اصلا دوست نداشت و نخواهد داشت چون اصلا باهات راه نیومده بعد تو که میگی آفتاب مهتاب شبتاب ندیده یهو دیدی از ی سری اخلاقاش خوشت نیومد بعد ازدواج به تفاهم نرسیدن اصلا نتونستن همو تحمل کنی حالا بیا ۱۳۷۰ تا سکه با بقیه مخلفاته این خانوم بپرداز شناخت شناخت خیلی مهمه اونم شناختی که خودت به دست بیاری نه اونی که خاله میگه به ادم
ببین بعضی مردا تکلیفشون با خودشون معلوم نیس من چند سال با ی اقایی بودم اصلا ی قرون پولم نگرفتم وقت ...
بله مردهایی هم داریم که هرز هستن و هر روز با یک دختر می پرن....خود من چهار سال قبل جدا شدم . کلا با خانوم دو سال توی عقد بودم. 26 تا دوست پسر داشت . پولای منه بدبخت رو خرج اون دوست پسراش می کرد. در عرض دو سال بیشتر از 500 میلیون تومن براش خرج کردم. یک قلم یخچالش فقط اون زمان 25 میلیون پول دادم.کل جهازشم من خریدم. فقط ازش محبت میخواستم .فقط فقط محبت.حتی چادریش کردم و گفتم میخوام تو مال من باشی . به هیچ دختر دیگه ای هم نگاه نکردم. اما خیلی بی وفا بود. تا اوضاع مالیم یکم خراب شد. گفت من میخوام جدا بشم. منم نفرینش کردم. دوست پسرش هم کلاهش رو برداشت و دختریش رو ازش گرفت. کل لوازم منم فروخت و ازش گرفت و فرار کرد. بعدا بهش گفته بود تو اگه خوب بودی به شوهر اولت وفادار میبودی... منم دیگه قبولش نکردم که رجوع کنیم. الان با یک معتاد ازدواج کرده و بدبخت شده... من دو سال طول کشید تا خودم رو جمع و جور کنم. الانم که درآمدم عالیه خدارو شکر...واسم تجربه شده که یک تار موی دختر اگه حتی زشت باشه ولی وفادار باشه ، به صدتا دختر خوشگل بی وفا ارزش داره