2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه. من هم به شدت ناراضی ام. اول اینکه تعرفه هاش شفاف نبود، یعنی پشت تلفن متری قیمت میدهد ولی بعد که می آید، قالیچه ها رو با قیمت غیر متری حساب میکنه که گران تر در می آید. بعد گفتیم اون دو تا قالیچه رو حذف کن که نکرد. پول کیسه کردن رو هم متری میگیره، ولی قالیچه های من رو تو یک لول داد که باعث شده چسب زیر یکی به دیگری سرایت کنه و خلاصه افتضاح بشه. فرش های بزرگ تر رو هم شکانده، یعنی تاخورده ناجور و موج افتاده. به هیچ وجه حتی مفت هم آدم نباید فرش اش رو به چنین جایی بده. تازه تلفن می زنی هم زیر بار نمیره.

عکس هم گذاشتم از فاکتورم  و نتیجه کار رو هم ببینید.

کیفیت کار قالیشویی محتشم کاشان به هیچ وجه جالب نیست. بعد از اعتراض قرار شد پول خرابکاری دو تا پادری رو بدهند، که اون رو هم ندادند.

لطفاً اگر پول، وقت، اعصاب و فرش تون رو دوست دارید، به هیچ وجه به چنین جایی ندهید. به هر قالیشویی دیگر هم میدهید، بعد از تحویل گرفتن حتماً اول فرش ها رو باز کنید و چک کنید، بعد کارت بکشیدید. وگرنه بعد از کارت کشیدن زیر بار نخواهند رفت.

سلاممم 

دنبال قالیشویی خوب می گردی

نمی دونی فرش هات کجا بدی بشورن

فرش دستبافت لک شده اب افتاده خیس شده رنگ داده

فرش و با زغال سوزوندی

فرش هات ریشه ندارن شیرازش خراب شده

فرشت پاره شده بید زده

فرش اریشم داری موندی برا شستشو چیکار کنی

قالیشویی های زیر تمامی این خدمات و با نازلترین قیمت انجام می دن اونم با ضمانت نامه کتبی 

قالیشویی پسران اوغلی یا شربت اوغلی عالیه هم قدیمی هستن هم کارخونه مال خودشونه این دو تا رو من و مامانم فرش دادیم عالی بود 

قالیشویی شربت اوغلی  

رو اسمشون کلیک کن وارد سایتشون میشی شمارشونم برات میزارم امتحان کن سراسر تهران شعب دارن

قالیشویی پسران اوغلی   شرق تهران 77313525  شمال تهران  22878550   غرب تهران 44440292

شماره کارخانه 55427359 شرق تهران 77510323  77510324   شمال تهران 22878663  غرب تهران  44860441

قالیشویی پروانه و قالیشویی نگین اوغلی ام تعریفشون و شنیدم خواهر شوهرم مشتری چند ساله پروانه هست خیلی تعریف کرده جاریممم که فقط میگه نگین اوغلی

من ی زن قوی و ی دنده ام تمام

افتضااااحن.... واقعا التماد نکنید بهشون.. از من ۲میلیون و ۵۰۰ پول گرفتن در حالی که هم رنگ فرشم قاطی شده بود هم پاره بود هیچکسم گردن نگرفت.... آقای زاهدی خانم بابایی همشون با بی ادبی و گستاخی جواب دادن 

مطلقا به همین آدمای کلاهبرداری اعتماد نکنید لطفا... قالیشویی محتشم کاشان کارشون افتضاحه... من از فرش پاره شده و فاکتور هم عکس دارم و میخوام ازشون شکایت کنم... یه عده آدم بی فرهنگ و بی شخصیت که اشکال کارشونو هم گردن نمیگیرن

افتضاحهههههههه تمیز نشسته که هیچ قالیچه رو هم پاره کردن تازه عیدی هم گرفتن به اسم شاگرداش ولی برا جی ...

دقيقا براي منم همين شد الانم محدد زنگ زدم براي پيگيري بعد از بي ادبي كه كردن تلفن قطع كردن ، 

اصلا راضي نيستم فرشم پاره كردن متاسفانه هيچ نظارت ندارن و پاسخگويي به شكايت ندارن ، بعضي از اپراتورهاشون هم خيلي بي ادبانه جواب ميدن و گوشي رو قطع ميكنن ، كسي ميتونه راهنمايي كنه چه جوري ميتونم شكايت كنم؟ يه شماره اصناف و شكايت از گوگل پيدا كردم ولي جواب نميدن

سلام عزیزم

من که واقعا از سال ۸۷ انتخاب همینجا بوده

وسالی دوبار هم فرشهامو شستم مشکلی هم نداشتم

جالبه تجربه دوستان رو میخونم که میگن افتضاحههه

من حتی فرشهامو دست دوم خریدم

فرش ساوین هم هستن ولی وجدانن هیچ مشکلی برام پیش نیومده

سلام .به نظر بنده هم به هیچ عنوان نباید به این قالیشویی اعتماد کرد لذا قیمت‌ها کاملا تناقض داره با قیمت هایی که در مشاوره تلفنی می دن.وقتی تماس می گیریم علت این اختلاف قیمت رو جویا بشیم مشاورین جواب درستی ندارن و تلفن رو قطع می کنن.اصلا این قالیشویی رو توصیه نمی کنم و بهتره به اتحادیه شکایت شود تا این طوری رفتار نکنن.

اصلا خوب نیست، هم گرون گرفت هم خوب نشسته، پولمون هدر رفت، مال ما رو تمیز نشسته، کلی لک مونده رو فرشا، تازه سر دیر تحویل دادن هم بحث و دعوا شد... بهتره به اتحادیه شکایتشونو کنیم