2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بدترین قالیشویی تهران هستن افتضاح هست کارشون قالی دادم پاره تحویلم دادن حتی قالیا رو نشستن مشخص هست فقط با آب شستن واقعا بدترین هستن بدترین هیچوقت اینجا قالیتون رو ندید واقعا حیف هست نمیدونم چطور اتحادیه با اینا مجوز ادامه ی کار دادن ولی من حتما شکایت میکنم کوتاه نمیام

افتضاحححح بی ادب ترین بی شعورترین کارشناسها وکارگرها رو دارن

فرشای منو دیروز عصر اومدن ببرن 

بعد پنج دقیقه اومده بالا در میزنه 

با پررویی کارگر افغانی میگه فر شتون پاره بود 

کفتم فرش رو بردی کشیدی به لبه وانتی جایی 

پاره کردی 

میگی فرشتون پاره بود 

هر چی هم زنگ میزنم با بی ادبی قطع میکنن 

شکایت کردم به صنف 

پدرشونو در میارم 

ول کن شون نیستم 

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙

فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به سفارش یکی از همکارام دادیم مخصوصا فرشهای خودم که بار اول بودکه  شسته میشد و استرس داشتم ولی خداروشکر کارشون تمیز و عالی و بدون هیچ آسیبی بود.چون من کارمندم همکاری لازم جهت تحویل فرشام انجام شد وصداقت در گفتار و کردار(تعرفه ثابت) این برام خیلی مهم بود .پرسنل محترم و اپراتورها با حوصله بودن.ضمنا چون کارخونست کل تهران شعبه و سرویس داره.شماره تلفنی که دارم و لینک سایتشو میذارم.  ۲۶۱۰۰۸۸۶

https://darabad.com/

من‌‌چندین‌سال‌مشتری‌قالیشویی‌اقدسیه(شیبانی)هستم‌

خداراشکرهمیشه‌راضییم‌ممنونم‌ازقالیشویی‌اقدسیه(شیبانی)🙏🙏چون‌کارخونه‌مستقل‌داران‌همه‌جاسرویس‌دارندشماره‌میزارم‌اگرنیازشد

۰۲۱۲۲۴۵۶۵۶۵

۰۲۱۴۴۰۱۳۰۵۵

۰۲۱۷۷۱۳۹۱۸۰

سلام اتفاقا من تجربه خوبی داشتم

همین دیروز فرشهام رو آوردن .برخورد پرسنل هم مودب ومحترمانه بود وفرشهام هم دقیقا سر وقت اومد /کیفیت کارشون هم واقعا قابل قبول بود

وفکر کنم از سال ۸۷باهاشون دارم کار می کنم