2777
2789
عنوان

کم شدن پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 36 پست
شما مشکلتون حل شد ؟

نه متاسفانه ولی حجم پریود مهم نیست برای باردار شدن مهم پریود شدن از چند نفر سوال کردم و دو تا پزشک گفتن مهم نیست 

اصلاح سبک  زندگی و ورزش و تغذیه خیلی موثر 

من وقتی قرص زینک میخورم خونریزیم بیشتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اتفاقا پارسال عدد fsh و LH من بالا بود ولی با اصلاح سبک زندگی حتی با وجود خون کم پریود الان عددش ...

منم فک میکردم دارم یائسه میشم ولی دکتر گفت fsh ات نشون میده حالا خیلی زود 

شما ازمایش lh fsh هم دادین ؟

تو اینیستا این پیج و ببین مطالب خوبی داره 

راستی قرص آهن قبل و حین پریود خونریزی و کم میکنه ولی زینک زیاد میکنه ورزش بعد پریودی و ماساژ رحم و تخمدان‌ها و گرم بودنش و حذف سردیجات و حمام نکردن و اینکه خودتو اصلا نشور تو پریودی 

تو اینیستا این پیج و ببین مطالب خوبی داره راستی قرص آهن قبل و حین پریود خونریزی و کم میکنه ولی زینک ...

من دو سال پیش ازمایش fsh دادم شونزده بود که بالا بود دوماه پیش دادم شده بود هفت پریودم هم زیاد شده بود الان باز خیلی پریودم کمه خیلی نگرانم ، شما چند سالتونه ؟

من دو سال پیش ازمایش fsh دادم شونزده بود که بالا بود دوماه پیش دادم شده بود هفت پریودم هم زیاد شده ب ...

اصلا نگران نباش مشکلی نیست، تازه من سن ام بالاس من 45 ام بعد به ژن آتون هم مربوط میشه مثل مادر یا خواهر بزرگتون 

تغذیه آتون و رعایت کن، استرس نداشته باش 

راستی من چون pms هم داشتم قرص ویتاگنوس چند سال از 5 سیکل میخورم تا 25 سیکل یکی صبح ناشتا یکی هم شب این هورمونها رو متعادل نگه میداره 

خدارو شکر بچه دارید نگرانی نداره 

ورزش پیلاتس انجام بده ورزش‌هایی که شکم و لگن و حرکت بدن تا جریان گردش خون زیاد بشه تو رحم و تخمدان‌ها 

من دو سال پیش ازمایش fsh دادم شونزده بود که بالا بود دوماه پیش دادم شده بود هفت پریودم هم زیاد شده ب ...

Fsh و LH زیر 5 عالی تا 10 خوب تا 20 بد نیست بالاتر خوب نیست البته به سن هم مربوط 

من سی و پنجم ، بهم گفتن مشکوکی به خودایمنی

35؟!! الان باید خیلی شرایط آتون خوب باشه 

بعد خود ایمنی داشتی که بچه دار شدن سخت میشد براتون منم fsh و LH ام دو سال پیش بالای 20 بود ولی خب با چیزایی که گفتم الان خوب دکترم گفت شاید آزمایشگاه خطا داره ولی من چند سال فقط یع جا آزمایش میدم 

35؟!! الان باید خیلی شرایط آتون خوب باشه بعد خود ایمنی داشتی که بچه دار شدن سخت میشد براتون منم fsh ...

عزیزم من اولیل خیلی تخمدانام قوی بود هورمونام عالی بود اوایل پنج روز کامل پریود بودم دو روز هم لک ، استروژن بدنم بالا بود تا جایی که دایم پولیپ رحم داشتم دکتر میگفت کسایی که هورموناشون قویه استروژنشون بالاست دچار پولیپ میشن ، شیش سال پیش من تبخال گرفتم تبخال تناسلی گرفتم ولی ازمایش که دادم نوعش همون تبخال لب بود همسرم تبخال لب میزد من از اون گرفتم کم کم حس کردم حجم پریودام خیلی کم شده اهن خونم هم بالا رفته البته همه اینا به مرور رخ داد رفتم دکتر ازمایش fsh دادم دیدم شونزدهه ، بعد گفتن احتمال یائسگی هست منم زود بچه دار شدم حالا الان هفت ماه زایمان کردم دو ماه بعد زایمانم پریود شدم بار اول خوب بود دو ماه بعدی پریودام در حد لک بود بعد خودبخود درست شد حجمش زیاد شده بود منم خوشحال شدم رفتم ازمایش fsh دادم عددش هفت شده بود خیلی تعجب کردم و خوشحال شدم اخه دکتر میگفت وقتی شونزده بوده دیگه پایین نمیاد ولی این ماه هم شش روز عقب انداختم هم فقط دو روز پریود شدم اونم خیلی سبک ، شاید ازمایشگاه fsh هفت رو اشتباه اندازه گرفته ، در ضمن من مشکوک به خودایمنی هم هستم دکتر گفت اون تبخالی که زدی سیستم ایمنی بدنت رو بهم زده ، همه وقتی تبخال میزنن چندین بار عود داره ولی من یکبار بیشتر نزدم شش سال گذشته