2777
2789
عنوان

کم شدن پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 36 پست
عزیزم من اولیل خیلی تخمدانام قوی بود هورمونام عالی بود اوایل پنج روز کامل پریود بودم دو روز هم لک ، ...

الان نگران چی هستین؟ درسته سن آتون نسبت به من کمتر ولی با اصلاح سبک زندگی که شامل خیلی موارد میتونید هورمونها رو متعادل نگه دارید ورزش و تحرک و استرس و ساعت خواب خیلی مهم ان 

تخمدان‌ها فعال باشن هورمونها کارشون و درس انجام میدن 

خداروشکر یع بچه هم دارید انشالله اگه قصد دارید باز بچه دار بشید بازم میشید 

منم خیلی تحقیق کردم حتی کسایی بودن مثل شما بچه دار هم شده بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران بچه دارشدن نیستم از پیری زودرس میترسم

نگران نباش، همه چی رو رعایت کن هم برای سلامت روحی و جسمی کل بدنت خوب و هم برای هورمون‌های زنانه بعد این قضیه بیشتر ژنتیک، ببین مادر یا خواهر بزرگتر تون کی یائسه شدن و مراقبت کن

نگران نباش، همه چی رو رعایت کن هم برای سلامت روحی و جسمی کل بدنت خوب و هم برای هورمون‌های زنانه بعد ...

مادرم پنجاه و دو سالگی خواهرامم از من بزرگترن هنوز یائسه نشدن ، تازه مامانم هم بائسه نشده بود رحمش فیبرومهای خیلی بزرگی داشت خونریزیش بند نمیومد مجبور شد رحمش رو دربیاره

مادرم پنجاه و دو سالگی خواهرامم از من بزرگترن هنوز یائسه نشدن ، تازه مامانم هم بائسه نشده بود رحمش ف ...

خب پس خدارو شکر مشکلی نیست 

این استرس و از خودت دور کن و به فکر سلامتیت باش عزیزم