2777
2789

از روز دهم عقدم که اولین قهر بی دلیلش رو دیدم و شوکه شدم تا همین الان که هفده سال می گذره  شاید بیشتر از هزار بار قهر و آشتی داشتیم

دیگه ازش خسته شدم

حوصله غر زدنهاش رو ندارم

از این همه توقعات یکطرفه خسته شدم 

از این همه سرد و بی احساس  بودنش 

از این که تو خونه فقط سرش تو گوشیه انگار زن و بچه ای وجود نداره

از این که برای همه در نقش رابین هوده ولی برای من و بچه ها فقط عابر بانک...

ای کاش راضی می شد دوستانه جدا بشیم ولی از طلاق وحشت داره  هرگز بهم کمک نمی کنه تمومش کنیم...

دعا کنید تکلیفم روشن بشه

😭😭😭

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
خوبه بره رومغزت ،بذار ی گوشه بشینه سرش ب کارخودش باشه،سوهرمن مغزمو خورده😐

گیر میده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یه کم دیر نگران نشدی؟ 🤔 بچه هات دیگه بزرگن ماشاالله 17سال یه عمره.قضاوت نمیکنم ولی این بهونه است که کمکت نکرد جدا بشی خب وقتی میرفتی و نمیخواستیش یه جای خسته میشد واقعا طلاق چیز خوبی نیست ولی بهتر از اینه که 17سال از عمرو جونیا به بدترین شکل نابود بشه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
گیر میده؟

ن حرف میزنه،توهمه چی دخالت میکنه،چطورغذابپزم ،دکورخونه،همش تودست وپاس،ن برای کمکااا،میدونه حساسم میخوادعصبیم کنه بعدشم بلندبلندمیخنده😬😬😬😬

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
گلم یه کم دیر نگران نشدی؟ 🤔 بچه هات دیگه بزرگن ماشاالله 17سال یه عمره.قضاوت نمیکنم ولی این بهونه اس ...

ده سال پیش اقدام جدی کردم برای طلاق

بچه امو برد خونه باباش چند روز قایم کرد

مجبور شدم برگردم 

انقدبدم میادمردقهرکنه،متاسفانه شوهرمنم این شکلیه مدام درحال قهره ولی منم دیگ ازنازکشیدن خسته شدم جدیدا محلش نمیدم خودش ازرومیره

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
انقدبدم میادمردقهرکنه،متاسفانه شوهرمنم این شکلیه مدام درحال قهره ولی منم دیگ ازنازکشیدن خسته شدم جدی ...

دقیقا مردی که قهر کنه زنونه است رفتارش 

دقیقا مردی که قهر کنه زنونه است رفتارش 

والا،چ معنی میده مردقهرکنه،خجالتم خوب چیزیه،این مردا چشونه واقعا

والا،چ معنی میده مردقهرکنه،خجالتم خوب چیزیه،این مردا چشونه واقعا

خوشی زده زیر دلشون