2777
2789
ببین هر چیزی که به سختی می اندازتت حذف کن من اگر ازدواج کنم شوهرم اگه خونه خرید جهزیه کامل خونه خوب ...

اره واقعا والا هنوز خونه هم معلوم نیس چجوری بشه بخریم یا نه 😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا مامانم همش میگف دس نزن خراب میشه 😒 الان میگه پاشو بدوز یاد بگیری میگم نه 

اصن چیز خاصی نیست.دوبار بدوزی یاد میگیری.من اصلا بلد نبودم.ولی از رو دست مامانم خیلی چیزا یاد گرفتم.مامانم در حد شلوار خونگی و چادر و اینا بلد بود.منم در همون حد الان بلدم.واسه پدر شوهرم پیژامه دوختم ب همه فامیل پز میده😁😁😁کم‌کم پیش مامانت کارای دم‌دستی رو یاد بگیر عزیزم.خوبه بلد باشی.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
چ خوب شوهرت هم قبول کرد؟

نه بابا در حد گفتار بود فقط!!! داشتم روش کار میکردم که بابام پولشو داد بهمون، البته بازم به نفعم شد چون با پول جهیزیه خونه خریدیم الان خونه برا منه ! با پول سیسمونی هم سهام گرفتم کلی سود کردم 😬

خیلی مسخره ست این رسما ...

تو این گرونی اصلا نباید از پدر مادرا توقع داشت ،چه دختر سر جهاز چه پسر سر عروسی و مخارج دیگه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
من  سر جهیزیه گفتم به همسرم تو مردخونه ای اونوقت بابای من جهاز بده؟؟؟ سر سیسمونی ام گفتم بچه ی ...

همسرتم قبول کرد؟؟

والا شوهرای مادومتر زبون دارن

خودشونم نخان مادرشوهر همه چی میخاد

بخان واسه عروس یه جوراب بخرن جونشون بالا می اومد ولی انتظار ماشین ظرفشویی و یخچال ساید ازم داشتن

منم البته توجه نکردم والان خوشحالم به حرفشون چیزای گرون نخریدم چون دارم میبینم ادمایی که نمک نشناس و وقیخ هستن کوه جواهرم بیاری بازم میگن فلان چیزش کمه یا وظیفت بود بیاری

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خیلی مسخره ست این رسما ... تو این گرونی اصلا نباید از پدر مادرا توقع داشت ،چه دختر سر جهاز چه پسر س ...

ولی همیشه یه طرف جر میزنه

یا پسر یادختر

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اره منم از چایساز خوشم نمیاد ولی مجبوری خریدم 

چای ساز برای وقتی که نی نی میاد خوبه...کتری رو گاز خیلی خطریه ...سماور هم که بدتر از کتری .با بچه های شیطونی که تو این نسل بدنیا میان

ولی همیشه یه طرف جر میزنه یا پسر یادختر

اون دیگه بستگی به ادم داره که چجوری وایسه جلوشون.معمولا پسر بیشتر جر میزنه که ادم باید حالشونو جا بیاره

همسرتم قبول کرد؟؟ والا شوهرای مادومتر زبون دارن خودشونم نخان مادرشوهر همه چی میخاد بخان واسه عروس ...

یکبار جلو پدرشوهرم گفتم چه قدر مسخره که بابای دختر سیسمونی بده در صورتی که بچه برای مردعه!! پدر شوهرمم گفت بعضی چیزا رسمه و به جاش تا اخر عمر هزینه اش به پای باباشه!! منم کفتم وااای باباجون از شما بعیده به رسم و رسومات جاهلانه ی قدیم پایبند باشین ماشالله هم تحصیل کرده این هم فرهیخته اصلا در شان شما نیست با من در مورد این چیزا بحث کنید!! دیگه نه خودش نه مادرشوهرم روشون نشد چیزی بگن!! البته بابامم به حرف من نکرد و پول هم جهیزیه رو داد هم سیسمونی!! اگرم نمیداد چیزی نمیشد چون حسابی رو فکراشون کار کرده بودم