عزیزم تو زندگی لازم میشه.اگه موقعیتشو داری بگیر.ولی کم استفاده میشه.به سایز خونتمتوجه کن و اینکه خونه مال خودتونه یا مستاجرید.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
منم شیش سال پیش میگفتم چرخ میخوام چیکار من که خیاطی بلد نیستم علاقه ندارم بخاطر همین نخریدم تا الان صد بار خواستم یه چیز کوچیک دوخت ودوز کنم چرخ نداشتم کارم لنگ مونده
من به حرف مزدم رفتم چایساز وپلو پز و....خریدم اوردم یه بارم استفاده نکردم توچهارسال
بعدشم من چرخ خیاطی اوردم
الان بدردم میخوره
باهاش عروسک میدوزم یه ساله
دزحالی که قبلا اصلا فک نمی کردم به این کار
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
من مامانم خیاطه من از خیاطی متفرم نخریدم برای جهیزیم هیچی ام نشد تو این گرونی چیزایی ک میدونی وااااقعا استفاده میکنی بخرجنس خوبش رو چیزایی ک ده سال بعد هم شاید استفاده بکنی شاید نکنی اصلا اصلا نخر واقعا خدا وخوش نمیاد
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
ببین هر چیزی که به سختی می اندازتت حذف کن من اگر ازدواج کنم شوهرم اگه خونه خرید جهزیه کامل خونه خوب خرید همش خارجی مستاجر هم باشیم کم ترین حد و ایرانی ول کن بابا پدر مادر آدم چه گناهی دارن تازه ما وضع مالیمونم خوبه