2777
2789
عنوان

پارتنر کنکوری سطح بالا برای رقابت

317 بازدید | 45 پست

کسی هست که برای کنکور ۱۴۰۰ از الان بخواد شروع کنه و درسخون و قوی باشه؟؟

رشته تجربی

من یزدم؛ اگه حضوری هم باشه که با هم کتابخونه بریم یا خوابگاه بگیریم بهتره.

ولی اگه مجازی هم باشه خوبه

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

برای شروع قوی باید نی نی سایت رو کنار بذارید

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابخونه نرو دختر کرونه میگیری کلی از تایمت میره😐

من از رشتم راضی نیستم و دوباره واسه1400کنکور میدم

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
کتابخونه نرو دختر کرونه میگیری کلی از تایمت میره😐 من از رشتم راضی نیستم و دوباره واسه1400کنکور مید ...

چند سالتونه؟؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
چند سالتونه؟؟

21

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
چجوری میتونید با کسی درس بخونید؟ کتابخونه رفتن رو میتونم درک کنم اما اینکه خوابگاه بگیری یا هرچی نم ...

خوابگاه رفتن مشکلش چیه؟؟

عزیزم اگر دوست دارین تو ساعت مطالعه رقابت کنیم پیام دوستی بده.یه کنکوری کهنسالم

چند سالتونه؟

منم ۲۸ ام

منکه هربار خواستم با کسی بخونم هر حرفی زدیم جز درس خوندن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
کتابخونه نرو دختر کرونه میگیری کلی از تایمت میره😐 من از رشتم راضی نیستم و دوباره واسه1400کنکور مید ...

بخاطر کرونا گرفتن تایمم میره یا کلا کلا کتابخونه رفتن تایممو میگیره؟

خوابگاه رفتن مشکلش چیه؟؟

درس نمیتونی بخونی

جوش اصلا مناسب درس خوندن نیست

برو کتابخونه شبا بیا خونه شام بخور درساتو مرور کن و بخواب فرداش دوباره برو کتابخونه 

اگرم خونتون آرومه درس رو توی خونتون بخون 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره