2777
2789
عنوان

شقاق و بواسیر

2596 بازدید | 21 پست

لطفا راهنمایی میکنید بخاطر کارکرد شکمی زیاد روزی ۵ ۶ بار مثل اسهال باعث شده مقعدم زخم بشه سوزش شدید دارم بهترین روش یا پماد برا رفع سوزش ناشی از شقاق معرفی میکنید ضمنا چند ساله بواسیر هم دارم 

منم همین مشکلو دارم،البته از نوع یبوستش،پماد رکتول و دیلتیازوم آرومم میکنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونايي كه ازپشت سكس دارن معمولا بواسير ميگيرن قبول نكنين كلا سكس از پشت حرامه هزار تا درد و مرض م ...

چرا فورا نسخه میپیچی

من خودم در اثر فشار زایمان طبیعی بوده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اول باید مشکلت حل شه فکر کنم سندروم روده تحریک پذیز داری باید ببنی چه غذاهایی بدترت میکنه بعد بری معاینه شی و درمان

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خب اونايي كه ازپشت سكس دارن معمولا بواسير ميگيرن قبول نكنين كلا سكس از پشت حرامه هزار تا درد و مرض م ...

چه حرف مزخرفی یکی از مجردیم داره بخاطر مشکلات گوارشی مگه س کس داشته ؟چه حرفها میزنید اخه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

عزیزم شما از کجا فهمیدی من این رابطه رو داشتم. لطفا قضاوت نکنید من بخاطر خوردن زیاد سردی ها گرفتم

چقدر بی ادبانه حرف زدی.. من بواسیر دارم اما از زایمان طبیعی بوجود اومده.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
عزیزم شما از کجا فهمیدی من این رابطه رو داشتم. لطفا قضاوت نکنید من بخاطر خوردن زیاد سردی ها گرفتم

ولش کن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اول باید مشکلت حل شه فکر کنم سندروم روده تحریک پذیز داری باید ببنی چه غذاهایی بدترت میکنه بعد بری مع ...

بله روده تحریک پذیرم ولی هرچی میخورم به دنبالش کارکرد شکم رو دارم واقعا کلافه شدم

حالا براي تو از زايمان پيش اومده دليل بر اين نيست براي همه هم اين جوري پيش بياد 

و دلیل نمیشه برای همه هم از رابطه معقدی باشه 

نسخه نميپيچم اونايي كه از پشت رابطه دارن اين جور درد و مرض بواسير اكثرا ميگيرن 

ولی ببخشید من و خواهرم از 15سالگي بواسیر داشيم هر دو لیزر کردیم خوب شدیم اصلا ربطی نداره به رابطه داشتن پدرم هم دارن به نظرم اطلاعات رو بیشتر کن 

بله روده تحریک پذیرم ولی هرچی میخورم به دنبالش کارکرد شکم رو دارم واقعا کلافه شدم

هردوش بده من برعکس یبوست شدید میشم مخصوصا لبنیات نمیتونم مصرف کنم برای زخمت توی اب گرم بشین اگه بعد دفع درد داری ارومت میکنه یا اگه تورم و درد خیلی شدیده داخل یک حوله یه تیکه یخ بپیچ بذار روش اما یخ مستقیم روی پوستت نباشه