2777
2789

سلام دوستان. من وقتی ازدواج کردم،. خواهر همسرم یه پسر یک ساله و نیمه داشت. که صرع داشت و به من نگفته بودند. بعد هم مشخص شد که اوتیسم داره. البته الان ده ساله شده و کلام داره. و مدرسه عادی میره. اما در طول روز خیلی چرت و پرت میگه و رفتار بچگونه در حد بچه سه چهار ساله داره. کسی هست بدونه این وضعیتشون تا کی ادامه داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران خودتی یا اون بچه؟

به اون بچه چیکار داری؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم یکم بد توضیح دادی 

اونا که دست خودشون نیست 

گناه داره طفلی 

اوتیسم ربطی به ارث و اینا نداره

ممکنه برا هر بچه ای پیش بیا

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

افراد اوتیسمی کلا متفاوت اند. 

هوششون یا درحد نرماله یا پایین تر و در بعضی موارد بالاتر

به نور و صدا و لمس ممکنه حساس باشن. 

حرکات کلیشه ای دارن. 

تماس چشمی ندارن یا کم دارن. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

پسرخاله منم اوتیسم داره! خوب نمیشه همینه! اگر نکران ارث و این صحبتایی هنوز ثابت نشده که اوتیسم ممکنه ارثی یا ژنتیکی باشه

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️