2777
2789

وای دلم  فقط خواب میخواد حوصله ندارم  کار کنم اخه چرااااااا شماهم اینطوری شدین  از خودم اعصابم خورد میشه 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

اووووه من یکسررره روی تختم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا میگم خوبه. نیاز به خوابم خیلی کمه. فقط باید شب زود بخوابم و صبح زود بیدار شم. بین روز هم  ...

من همش خوابم میاد روزا شبا اصلااااا

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
 من همش خوابم میاد روزا شبا اصلااااا

اگه یک روز خوابت رو کم کنی درست میشی. مخصوصا بین اذان صبح تا طلوع آفتاب و بین غروب آفتاب تا اذان مغرب اصلا نباید بخوابم. اگه بخوابم بلغم حسابی میزنه بالا و حالت تهوع و سرگیجه میگیرم.

شرایط زندگی الان همه رو تنبل کرده، انواع امکانات تو خونه که نمیذاره فعالیت کنی، غذاهای چرب و بی خاصیت، شبکه های مجازی که روح و مغز رو نابود میکنن و استرس و مشکلات هم که بهش اضافه شده