2777
2789
من نمیدونم مشکلتون چیه ولی منم بعد زایمانم همش توفکر طلاق بودم هم خودم بشدت ضعیف شده بودمو اعصابم خر ...

نمیتونم دیگه پای خانواده ها باز شده ها روشون توهم باز شده

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم پشتم نیستن ولی از وقتی اومدم حرفم یه کلمست طلاق

شوهرت چي ميگه؟ راضيه به طلاق؟ 

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
خانوادم پشتم نیستن ولی از وقتی اومدم حرفم یه کلمست طلاق

نمیدونم والله عزیزم فقط با یه وکیل یا مشاوره مشورت کن

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
اخه مشکل چیه اگه خیلی جدی نیست عجولانه تصمیم نگیر . طلاق به این راحتی نیست راه سختیو در پیش داری عزی ...

عزیزم مشکل ناسازگاری و پنهونکاری و دروغه که تو ۷ سال درست نشده از این به بعد هم درست نمیشه

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی
نمیتونم دیگه پای خانواده ها باز شده ها روشون توهم باز شده

هوووو تا دلت بخواد منو شوهرم دعوای اونچنانای کردیم جدابادو همو در اوردیم باورت نمیشه که تو دعواها شوهرم زنگ میزد به کل خاندانم چه فحشای ناموسی میداد منم بار اخر بشدت پدرشوهر مادرشوهرمو شستمو پهن کردم ولی الان که گذشته همه یادشون رفت و رفتو امد داریم

بچه ی شما هم پدر میخواد هم مادر بخاطر بچتم شده باید بسازی هرکار کرد بجای اینکه توام جوابشو بده بهش محبت کن درست نشدم نشد وقتی مشکل دارین چرا بچه ب دنیا میارین مگه الکیه بچه رو بدبخت میکنید یا نباید بچه میاوردی الان ک اوردی بمون پاش