2777
2789
بچه ی شما هم پدر میخواد هم مادر بخاطر بچتم شده باید بسازی هرکار کرد بجای اینکه توام جوابشو بده بهش م ...

منو بچم خودمون زندگی بهتری داریم

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته شاید الان بهت خیلی فشار اومده که این تصمیم رو‌ گرفتی ولی این رو هم در نظر داشته باش که الان خودت تنها نیست یه بچه کوچیک هم‌داری پس اگر میخوای تصمیم بگیری به این موضوع خیلی فکر کن و عجولانه تصمیم نگیر

مهم نیست که پای خانواده‌ها وسط کشیده شده، مهم خودت و بچه و آینده‌تون هست

بشین با خودت فکر کن اگر واقعا راهی جز طلاق وجود داره بهش فکر کن

اگه به دروغه که همه مردا میگن

چه دروغیدمثلا بچت شیر برا خوردن نداشته باشه اقا بگه دنبال شیر خشکم ولی با رفیقاش کباب خوری و قلیون کشی باشه

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی
عزیزم درسته شاید الان بهت خیلی فشار اومده که این تصمیم رو‌ گرفتی ولی این رو هم در نظر داشته باش که ا ...

نمیدونم هنوز که اقدامی نکرده 

چه دروغیدمثلا بچت شیر برا خوردن نداشته باشه اقا بگه دنبال شیر خشکم ولی با رفیقاش کباب خوری و قلیون ک ...

تو ک میدونستی اینطوره چرا بچه آوردی؟

قبلش طلاق میگرفتی بچه ضربه میخوره

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
عزیزم درسته شاید الان بهت خیلی فشار اومده که این تصمیم رو‌ گرفتی ولی این رو هم در نظر داشته باش که ا ...

بچه بمیره بهتره

تا بچه طلاق بشه

اسی ناراحت نشیا ولی حقیقته

کدوم شوهر مادری دلش بحال بچه یکی دیگه میسوزه

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
نمیدونم هنوز که اقدامی نکرده 

اقدام نكن فعلا عزيزم چندماه دور باشيد ببينيد ميتونيد تحمل كنيد يا نه. طلاق خييييلي سخت و تلخه پشيمون ميشي

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
چه دروغیدمثلا بچت شیر برا خوردن نداشته باشه اقا بگه دنبال شیر خشکم ولی با رفیقاش کباب خوری و قلیون ک ...

ببین همسر منم یه مدت اینجوری بود میگفتم میرم کجا بعد میدیدی با دوستاشه بعد مامانم کلی حرف زد گفت چون تو وقتی میاد خونه برای اینکه با دوستاش بوده غر میزنی یا بهش کم محلی میکنی برای همین قایم میکنه

چون ن میخواد از تو بگذره ن میتونه دوستاشو ول کنه بهت دروغ میگه

یکی دوبار کم حوصله بود خودم گفتم بره بیرون با دوستش وقتی اومد بهش محبت کردم الان خودش نمیره میگه خونه راحت ترم.الان ب دوستش میگم علی رم بردار برین مسافرت هواتون عوض شه میگه جای من مظر نه لطفا من بدون تو نمیرم درحالی ک قبلا میرفت بعد زنگ میزدم بهش تاااازه میفهمیدم رفته از ترس اینکه مخالفت کنم من یا قهر کنم به من نگفته

سلام تاپیک اخرت قفل بود واسه همین اینجا اومدم..من کاملادرکت میکنم یکبار یه زن توخونه دیدم خیلی اتفاقی اومدم خونه..زنه رادرحدمرگ زدم ولی حتی باشوهرم قهرهم نکردم خداخواست که من شاهد خیانت شوهرم باشم واون ازخجالت اب بشه...ولی کاش همونوقت ابروش رامیبردم زنه را نگه میداشتم به باباش میگفتم بیاد..ابروشومیبردم هرچی گشتم گوشیموپیدانکردم اون لحظه