2777
2789

سلام صبحتون بخیر 

خانما دیروز ظهر من از سرکار بر می‌گشتم ، سوار مترو بودم 

پشتم ب جمعیت بود و از شیشه بیرون از مترو رو نگاه میکردم چون ظهر بود مترو بشدت شلوغ بود و زن و مرد هم قاطی بودن 

یهو صدای یه دختر بلند شدن از من بزرگتر بود تقریبا40 ساله که گفت آقا برو اونور وایسا برو اونور مدرک بیشعور و فلان و اگه به من میچسبیدی ک پارت میکردم و.. 

بعد من برگشتم پشتمو نگاه کردم دیدم یه آقای تقریبا 65 ساله بدبخت طور هم بود پشت من ایستاده ( تقریبا اندازه یه کف دست فاصله بود !! )) من که پشتم ب جمعیت بود اصلا متوجه نشده بودم که این آقا پشت منه و واقعا رفتار مشکوکی حس نکرده بودم !!!! 

بعد ک آقا رفت اونور دیدم این دختره با چندتا زن و دختر دیگ پچ پچ میکنن که آره این دختره ( من) خجالتیه و از خجالتش چیزی نگفت و بخاطر همین دخترا هست که آقایون همه کار می‌کنه و دخترا همیشه سکوت میکنن و  ...

از دیروز اعصابم ب هم ریخته واقعا 😶😭 

در صورتی ک من اصلا چیزی متوجه نشده بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.