2777
2789
عنوان

خواب طلسم جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 4343 بازدید | 27 پست
معنیش صرفانمیشه که دعابده احتمالادعوادرست کنه امابه مادرت بگوسوره ی چهارقل وایت الکرسی بنویسه باوضوب ...

ببخشید دعا درست کنه خط اول یتی چ متوجه نشدم .و توخواب دیدم ک میگفت دعا های خیلی بدیه

الانم باردارم اگ خدا بخاد نی نی قبلیم ❤️ قلبش تشکیل نشد مجبور ب سقط شدم خیلی میترسم

عزیزم توکلت به خدا باشه ،، 

برای اینکه چشم نخورید اینا ۴ تا قل بخون 

و برای محافظت کامل از چیزی که میخوای ۶ تا سوره توحید 

اینایی که گفتم خیلی تاثیر داره 

سعی کن به خاطر خواب اینا آرامش خودت رو به هم نزنی، و توکلت به خدا باشه و قرآن اینا بخون ، دعای معراج هم عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید دعا درست کنه خط اول یتی چ متوجه نشدم .و توخواب دیدم ک میگفت دعا های خیلی بدیه

میدونم... اما اینکه توخواب ببینی دعانوشتن معنیش این نیست که حتمادعانوشتن احتمال زیاددعوایامشکل پیش بیارن

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

نگران نباش فکرنمیکنم ربطی به بچت داشته باشه عزیزم... انشالله که نی نیت سالمه وبه سلامتی دنیامیاد

میترسم اخع بعدسقط هم بچه دارنشوم زیر نظر پزشک الان باردارشدم 

میترسم اخع بعدسقط هم بچه دارنشوم زیر نظر پزشک الان باردارشدم 

اگه نگران بچتی مدام دستتوبذارروشکمت آیت الکرسی بخون.. یکی آمده بودپیشم بعد4بارسقط این کار انجام دادبچش سالم موند.. انشالله که بچه ی توهم سالم میادبغلت همین استرست واسه سقط خیلی آسیب میزنه به بچه انقدرفکرهای منفی نکن فکرتوببرسمت چیزهای مثبت تااتفاقهای خوب برات بیفتن انشالله 

معنیش صرفانمیشه که دعابده احتمالادعوادرست کنه امابه مادرت بگوسوره ی چهارقل وایت الکرسی بنویسه باوضوب ...

سلام عزیزم 

ببخشید ‌شما تعبیر خواب بلدین؟ 

من روزا صوت بقره پخش میکنم

یه خواب دیدم

میخوام تفسیرش رو بدونم

سلام عزیزم ببخشید ‌شما تعبیر خواب بلدین؟ من روزا صوت بقره پخش میکنمیه خواب دیدممیخوام تفسیرش رو بدون ...

ببخشیدمن دیر ب دیرمیام اگه هنوزم مایلی بگو