2777
2789
عنوان

خواب طلسم جادو

4343 بازدید | 27 پست

توخواب دیدم من توخونه مادرم هستم خودم متاهلم خونمونم تو شهرمادرم اینا نیست خلاصه دیدم مادرم خونه تکونی کرده انگار از همه جا دعا پیدامیکنه ی دنیا یا خدا تو خواب انقد میترسیدم بعد یه همسایه جدیدم توخواب برامون اومده بود ک سر در میاورد از این چزا صداش کردم بیاد نگاه کنه میخوند سرشو تکون میداد میگفت خدالعنتش کنه هیییی خیلی بد هستن من اسم شهری ک توش هستم رو هم نوشته بودن تروخدا کمک کنین کسی تعبیر بلده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خواب بود پیدا نکردم ک میگم شاید یه پیام هست ک اگاه شم برام دعانوشتننن؟

خوب منم همینو میگم ، و چون اطلاع ندارید براتون نوشتن یا نه ، بهتره سوره بقره بخونید تا اگه چیزی هم نوشتن از بین بره 

خوب منم همینو میگم ، و چون اطلاع ندارید براتون نوشتن یا نه ، بهتره سوره بقره بخونید تا اگه چیزی هم ن ...

اخه خوندم تو سایت ک باید بندازی تو اب و به دعا بخونی بندازی اب روان و ...

اخه خواب بود پیدا نکردم ک میگم شاید یه پیام هست ک اگاه شم برام دعانوشتننن؟

عزیزم حتماصدقه بنداز.. معنیش اینه که یکی ازفامیلهایااشنایاهمسایه سعی داره توخونه ی مادرت اینافتنه یا دعوایی به پا کنه که اگه موفق بشه دامن توروهم ازراه دورمیگیره حتی

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

عزیزم حتماصدقه بنداز.. معنیش اینه که یکی ازفامیلهایااشنایاهمسایه سعی داره توخونه ی مادرت اینافتنه یا ...

وای خدا یا بدم میاد از دعاو طلسم خودت کمک همه باش یا خداااا خیلی میترسم 

عزیزم حتماصدقه بنداز.. معنیش اینه که یکی ازفامیلهایااشنایاهمسایه سعی داره توخونه ی مادرت اینافتنه یا ...

الانم باردارم اگ خدا بخاد نی نی قبلیم ❤️ قلبش تشکیل نشد مجبور ب سقط شدم خیلی میترسم

اخه خوندم تو سایت ک باید بندازی تو اب و به دعا بخونی بندازی اب روان و ...

نه عزیزم تو این چیزا نباید سخت گرفت ، بگو خدایا ی بار سوره بقره رو میخونم من و خانوادم رو از شر و گزند آدمای بد و دعا و طلسم دور کن ، 

خدا همه جوره صدای بنده رو می شنوه نیاز نیست کارای عجیب انجام داد ، حالا اگه میگن بنداز تو آب روان اینا برای تاثیر گذاری بیشتره 

اما شما همون ی بار رو بخون خدا خودش کمک میکنه

وای خدا یا بدم میاد از دعاو طلسم خودت کمک همه باش یا خداااا خیلی میترسم 

معنیش صرفانمیشه که دعابده احتمالادعوادرست کنه امابه مادرت بگوسوره ی چهارقل وایت الکرسی بنویسه باوضوبذاره یه جای خونه تاسحریادعانتونه اثرکنه

الانم باردارم اگ خدا بخاد نی نی قبلیم ❤️ قلبش تشکیل نشد مجبور ب سقط شدم خیلی میترسم

نگران نباش فکرنمیکنم ربطی به بچت داشته باشه عزیزم... انشالله که نی نیت سالمه وبه سلامتی دنیامیاد