2777
2789
عنوان

بیایین بیایین😁

320 بازدید | 26 پست

لطفا یه عطری ادوپرفیومی چیزی معرفی کنین که بوی خوبی داشته باشه ازونا که تو خاطر ادم میمونه قیمتشم مناسب باشه 😊زن و مرد هم بشه استفاده کرد

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزيزم سفيدش زنونست مشكيش مردونه 

از دیجی خرید دارم ولی تو دیجی گشتم این نبود😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
چرا من همش از ديجى ميگيرم بزن ادوپرفيومtelegram 

ممنون پیدا کردم فقط تو نظرات نوشتن بوش زود میره؟ 

سلام بله عزیزم

چند تا سوال داشتم چون احتمالاً همسرم انتقال پیدا کنه اونجا

حقیقتش ما خانواده مذهبی هستیم و یه سری مسائل را رعایت میکنیم

اولش میخواستم درباره جو مذهبی اونجا بپرسم

البته شنیدم مذهبی زیاد داره

درسته ؟ یا ..

چند تا سوال داشتم چون احتمالاً همسرم انتقال پیدا کنه اونجا حقیقتش ما خانواده مذهبی هستیم و یه سری ...

والا اینجا نسبت به کلان شهرا خیلی مراعات میکنن ولی در کل بستگی به محل و همسایه ها هم داره مث هر جای دیگه ای، تقریبا هم مردم کاری به کار هم ندارن هر کی سرش تو زندگیه خودشه

والا اینجا نسبت به کلان شهرا خیلی مراعات میکنن ولی در کل بستگی به محل و همسایه ها هم داره مث هر جای ...

ه متوجه هستم اجازه بدین دقیق تر بپرسم

محجبه زیاد داره؟ یا ما بیایم مثلا انگشت نما میشیم؟